η πατριαρχία σ' αυτή την κοινωνία τελειώνει στα μπουρδέλα, αρχίζει στα σχολεία

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Αντίδραση/ απάντηση σε σχόλια του osr

Αυτή η ανάρτηση είναι η αντίδρασή/ απάντησή μου σε σχόλια του osr στο blog “Radical Desire”, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ .

Ο osr (το πραγματικό του όνομα του δεν το βάζω, μόνο και μόνο διότι αρνούμαι να παρασυρθώ σε χαφιεδίστικες στρατηγικές), στα πιο πάνω σχόλια, εκτός του ότι ρουφιανεύει άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου παραθέτοντας τα ονοματεπώνυμά μας (τα οποία δεν φαίνονται πια πλήρως χάρη σε παρέμβαση του Αντώνη που είναι ένας από τους διαχειριστές του blog “Radical Desire” και τον οποίο ευχαριστώ και για την παρέμβασή του αυτή και για την όλη στάση του στη συζήτηση που έγινε στα εν λόγω σχόλια), διαβάλει και επιτίθεται σε άτομα του αντιεξουσιαστικού και του αντιρατσιστικού χώρου χαρακτηρίζοντάς μας μεταξύ άλλων προκατειλημμένους («αλλα είπαμε οι προσωπικές αντιπάθειες πάνω απ΄όλα»), ρατσιστές – ψευδοαριστερούς – φιλοκρατιστές («κάνουν ημερίδες φεσταβαλάκια και παρτάκια με τον κορυφαίο ρατσιστή όλων το κράτος του συλιτζιώτη που είναι όσο αριστερός όσο και αυτοί» και «επί της ουσίας συμπορεύονται με τον μεγαλύτερο ρατσιστή που είναι το κράτος όπως φαίνεται συνεχώς»), φαφλατάδες («πρακτικά πράγματα από λογάκια χορτάσαμε»), υποκριτές («ναι αναφέρομαι σε αυτούς που διοργανώνουν φεστιβαλάκια που όπως λέει και μπαντιού στο βιβλίο του ηθική είναι η έννοια της υποκρισίας των δυτικών») και «αριστερούς του καναπέ και των λογακίων».

Δεν θέλω να κάτσω να αναλύσω τη συμμετοχή και τη δράση είτε τη δική μου είτε συντροφισσών/ συντρόφων, ενάντια στις οποίες και στους οποίους ο osr επίσης φέρεται στα πιο πάνω σχόλια, στο αντιεξουσιαστικό κίνημα και στον αντιρατσιστικό χώρο. Όσες και όσοι με/ μας γνωρίζουν έχουν ιδέα και μπορούν να κρίνουν και να κατακρίνουν με επιχειρήματα και όχι μόνο εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς, όπως κάνει ο osr. Δεκτή κάθε κριτική φτάνει να γίνεται με διάθεση για κινηματική εξέλιξη και όχι κακοπροαίρετα ούτε από άτομα/ ομάδες που καμία ουσιαστική συμμετοχή ή δράση δεν έχουν με το χώρο και θεωρούν εαυτούς ως δικαστές πάντα των άλλων και πάντα από ψηλά και από απόσταση αναλαμβάνοντας για τους εαυτούς τους το ρόλο του θεού – κριτή. Δυστυχώς (για σας), «κύριοι», δεν πιστεύουμε σε κανένα θεό.

Θέλω να αναφερθώ όμως στο συγκεκριμένο γεγονός για το οποίο κάνει λόγο ο osr και με αφορμή το οποίο εξαπέλυσε επίθεση σε άτομα του αντιεξουσιαστικού και αντιρατσιστικού χώρου, συμπεριλαμβανομένης και εμένα. Αρχικά, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο osr ψεύδεται όταν αναφέρει ότι «ενώ γνώριζαν εδώ και πολλές μέρες για το απαράδεκτο αυτό γεγονός της παράνομης κράτησης ανθρώπων στις φυλακές από το κράτος και δεν έχουν κάνει τίποτα ούτε καν λεκτικά ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να δουν αν μπορούν βοηθήσουν με οιονδήποτε τροπο», αφού ουδέποτε ενημέρωσε είτε εμένα προσωπικά είτε την ΜΚΟ στην οποία εργάζομαι και εξ όσων γνωρίζω ούτε και τις συντρόφισσες/ τους συντρόφους που κατηγορά για την εν λόγω υπόθεση (λεπτομέρειες για την οποία μπορείτε να βρείτε στο blog του osr). Εξ όσων καταλαβαίνω από το παραλήρημα του osr στα πιο πάνω σχόλια, ο ίδιος θεωρεί ότι επειδή είχε κάνει αναφορά στο προσωπικό του blog για την εν λόγω υπόθεση, την οποία ανέλαβε υπό την επαγγελματική του ιδιότητα ως δικηγόρος, όλες και όλοι οι υπόλοιπες/ οι είμαστε υποχρεωμένες/οι να γνωρίζαμε την υπόθεση, λες και εννοείται ότι άλλο τίποτα δεν κάνουμε από το να παρακολουθούμε συστηματικά και αδιάλειπτα τις αναρτήσεις στο blog του. Λοιπόν, osr, σου έχω νέα: εμείς, οι «αριστεροί του καναπέ και των λογακίων» δεν είμαστε πάνω από το blog σου περιμένοντας εναγωνίως την επόμενη ανάρτησή σου, όπως θα ήθελες ίσως να πιστεύεις. Για αυτό, την επόμενη φορά που θα αναλάβεις κάποιαν υπόθεση και χρειαστείς τη βοήθεια των «αριστερών του καναπέ και των λογακίων» για να τη χειριστείς, μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο και να μας ενημερώσεις.

Στην περίπτωση που αποφασίσεις ποτέ να πράξεις το πιο πάνω, σε παρακαλώ κάνε το μόνο αν έχεις ειλικρινή διάθεση να συνεργαστείς με τα άτομα/ οργανώσεις από τα οποία θα ζητήσεις συνεργασία. Μέχρι τώρα έχεις αποδείξει μόνο το αντίθετο και εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση, αλλά ούτε και το σθένος να συζητώ για χάρη της συζήτησης, ούτε να ακούω τα παραμιλητά του εκάστοτε δικηγόρου που (ακριβο)πληρώνεται για να αναλάβει υποθέσεις τις οποίες στο τέλος αποδεικνύεται ανεπαρκής να χειριστεί, αλλά πολύ αλαζόνας για να παραδεχτεί την ανεπάρκειά του.

Πιο συγκεκριμένα, έτυχε κάποιες φορές να αποταθούν στην οργάνωση όπου εργάζομαι άτομα που είχες αναλάβει τις υποθέσεις τους έναντι αμοιβής και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά αδρής μάλιστα (πέρα των δέκα χιλιάδων ευρώ) και να επικοινωνήσω η ίδια μαζί σου για να συζητήσουμε τις υποθέσεις αυτές προς όφελος των πελατών σου που προφανώς δεν επαναπαύονταν από το γεγονός ότι είχαν διορίσει δικηγόρο για να χειριστεί τις υποθέσεις τους. Σε όλες τις περιπτώσεις μιλούσες για το τι έκανες ήδη και αρνήσουν να συζητήσουμε τυχών επιπρόσθετες ενέργειες που θα μπορούσαν να γίνουν προφασιζόμενος ότι «δεν είχες χρόνο». Όταν μάλιστα κάποιες φορές προσπάθησα να σου προτείνω συγκεκριμένες ενέργειες, οι απαντήσεις σου ήταν του στυλ «εν θα μου πεις πως να κάμω τη δουλειά μου» και «έκανα ήδη ό,τι μπορούσε να γίνει». 

Σε μία περίπτωση είχες αποταθεί ο ίδιος στην οργάνωση όπου εργάζομαι για να συζητήσουμε μία συγκεκριμένη υπόθεσή που είχες αναλάβει. Μπούκαρες στην κυριολεξία στο γραφείο μου ενώ υπήρχε άλλο άτομο μέσα, διέκοψες τη συνέντευξη και άρχισες να μιλάς. Σου ζήτησα να περιμένεις μέχρι να τελειώσει η προγραμματισμένη συνάντηση που είχα. Περίμενες και στη συνέχεια συζητήσαμε την υπόθεση για την οποία είχες έλθει. Σου ζήτησα να μας στείλεις αντίγραφα των επιστολών που είχες ετοιμάσει για να εξετάσουμε αν υπήρχαν περιθώρια περαιτέρω παρέμβασης. Στη συνέχεια, διέκοψες την επικοινωνία για την εν λόγω υπόθεση.

Πέρα των πιο πάνω, εδώ χρειάζεται πιστεύω να σημειώσω ότι, όπως σου έχω ήδη εξηγήσει στο παρελθόν, είναι θέμα πολιτικής της οργάνωσης στην οποία εργάζομαι και με την οποία συμφωνώ κι εγώ η ίδια ότι δεν παρεμβαίνουμε σε πτυχές υποθέσεων που ήδη χειρίζεται κάποιος δικηγόρος ή άλλη Μ.Κ.Ο. εκτός κι αν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας για την καλύτερη έκβαση της υπόθεσης και με την προϋπόθεση ότι μπορεί να υπάρξει μεταξύ μας συνεργασία κατόπιν αμοιβαίας συνεννόησης. Δυστυχώς, μια τέτοια συνεργασία φάνηκε ότι δεν μπορούσε να επιτευχθεί μέχρι τώρα μαζί σου, αφού από πλευράς σου δεν υπήρχε καμία διάθεση συνεργασίας. 

Σε σχέση με τα υποτιμητικά λόγια με τα οποία μιλάς για τα φεστιβάλ και άλλες εκδηλώσεις, είναι δικαίωμά σου να εκφέρεις όποια άποψη θέλεις για αυτά, αλλά δεν είναι δικαίωμά σου να μιλάς υποτιμητικά χωρίς συγκεκριμένα επιχειρήματα για τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτά και τα οποία έχουν κινηματική δράση. Ποια είναι η αντιπρότασή σου στα φεστιβάλ δεν μας είπες. Μήπως οι δεξιώσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία?

Μιλάς για «προσωπικές αντιπάθειες», τις οποίες μάλιστα θεωρείς ότι εμείς οι «αριστεροί του καναπέ και των λογακίων» βάζουμε πάνω από «την προσφορά βοήθειας σε έναν ανθρωπο», χωρίς βάσιμα επιχειρήματα.

Μιλάς συστηματικά για «τη βοήθεια που προσφέρεις» δεξιά κι αριστερά, αλλά παραλείπεις να αναφέρεις ότι αμείβεσαι από τα ίδια τα άτομα που «βοηθάς» με διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για αυτή «τη βοήθεια που προσφέρεις» σε αντίθεση με τα άτομα που διαβάλεις στα πιο πάνω σχόλιά σου.

Τέλος, θέλω να σου πω, osr, ότι κανένα πρόβλημα δεν έχω με οποιαδήποτε κριτική μου ασκείται, φτάνει αυτή να γίνεται καλόπιστα και από άτομα/ ομάδες που έχουν συμμετοχή και δράση στο χώρο. Στείρα κριτική που μοναδικό σκοπό έχει να διαβάλει εμένα την ίδια προσωπικά ή/ και συντρόφισσες/ φους μου ή/ και να υποσκάψει το αντιεξουσιαστικό κίνημα και τον αντιρατσιστικό χώρο ΔΕΝ είναι ούτε δεκτή ούτε σεβαστή.

Σημ.: τα πιο πάνω είναι η δική μου αντίδραση στα πιο πάνω σχόλια του osr και δεν εκπροσωπούν/ εκφράζουν καμία ομάδα/ συλλογικότητα, ούτε συντρόφισσες/ φους ή άλλα άτομα τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στα εν λόγω σχόλια, αλλά ούτε και την οργάνωση όπου εργάζομαι.

30 σχόλια:

osr είπε...

θα σχολιάσω μόνο αυτό το οποίο ειναι ένα απίστευτα κακοπροαίρετο ψέμα:

"Πιο συγκεκριμένα, έτυχε κάποιες φορές να αποταθούν στην οργάνωση όπου εργάζομαι άτομα που είχες αναλάβει τις υποθέσεις τους έναντι αμοιβής και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά αδρής μάλιστα (πέρα των δέκα χιλιάδων ευρώ) και να επικοινωνήσω η ίδια μαζί σου για να συζητήσουμε τις υποθέσεις αυτές προς όφελος των πελατών σου που προφανώς δεν επαναπαύονταν από το γεγονός ότι είχαν διορίσει δικηγόρο για να χειριστεί τις υποθέσεις τους. Σε όλες τις περιπτώσεις μιλούσες για το τι έκανες ήδη και αρνήσουν να συζητήσουμε τυχών επιπρόσθετες ενέργειες που θα μπορούσαν να γίνουν προφασιζόμενος ότι «δεν είχες χρόνο». Όταν μάλιστα κάποιες φορές προσπάθησα να σου προτείνω συγκεκριμένες ενέργειες, οι απαντήσεις σου ήταν του στυλ «εν θα μου πεις πως να κάμω τη δουλειά μου» και «έκανα ήδη ό,τι μπορούσε να γίνει».

είναι απίστευτα θρασύς αυτός ο ψευδής ισχυρισμός σου ο οποίος προσπαθεί να με μειώσει ότι τάχα ακριβοπληρώνομαι!!!!! αδρά και μάλιστα δεκάδων!!!!! χιλιάδων ευρώ

είσαι μια απίστευτη ψεύτισα και άλλοι πολλοί χαρακτηρισμοί που μου έρχονται στο μυαλό

πόσο μίσος έχεις για να λες αυτά τα ψέματα που ξέρεις ότι χειρίστηκα υποθέσεις που σε αφορούσαν απολύτως προσωπικά και δεν πήρα μπακκιρα τσακκιστή


δεκάδες χιλιάδες ευρώ:!!!!!! ξεφτίλα αληθινά!!!

χρεώνω τουλάχιστον οσο για να καλύπτω τα έξοδα τα πραγματικά και να μην βάλλω τζαι που την πούγκα

απλά θα πω ότι τις 3 υποθέσεις που ακόμη εκκρεμμούν στο ανώτατο τις ανέλαβα όχι απλά δωρεάν αλλά επωμίστηκα εξ ολοκλήρου τα έξοδα χάρτοσημα δικηγόροσημα επιδόσεις


Εξωφρενικά τα όσα συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο- το Υπ Εσωτερικών πριν 10 λεπτά επέδωσε έγγραφο στο παιδί που κρατείται ΠΑΡΑΝΟΜΑ λέγοντας ότι έκανε λάθος στις 26/11/2010 και ότι πρέπει να απελαθεί!!!! ενώ εκκρεμεί αύριο υποθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο!
http://osr55.wordpress.com/2010/12/22/

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ –ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ έγγραφα Υπουργείου Εσωτερικών που διατάσσουν την απελευθέρωση από τις 26 Νοεμβρίου 2010 και ακόμη ο άνθρωπος είναι ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ – Ακόμα ένας άνθρωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας κρατείται παράνομα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ η προσφυγή στο Ανώτατο με όλο το ιστορικό

http://osr55.wordpress.com/2010/12/17/


και αυτή την στιγμή που μιλάμε βράζει η γενική εισαγγελία και δεν ξέρουν τι να κάνουν από την θέση στην οποίαν περιήλθαν λόγω των υποθέσεων αυτών και θα πρέπει να τους αφήσουν ελεύθερους

την δευτέρα αναμένεται απόφαση του ανωτάτου για τον ένα

hecate είπε...

osr, μακάρι οι υποθέσεις σου στο ανώτατο να παν καλά, για το καλό των πελατων σου τζιε των υπολοίπων που επηρεάζονται από αυτές. Που τζιαμέ τζιαι τζει, οι αντιεξουσιαστικοί αγώνες εν εν στα δικαστήρια που δίνονται.

Σε σχέση με τα ποσά των αμοιβών σου, κανένα ψέμα εν έγραψα. Όσοι πελάτες σου έχουν αποταθεί στην οργάνωση όπου εργάζομαι μας έχουν ενημερώσει ότι έχεις αναλάβει τις υποθέσεις τους έναντι αμοιβής. Σε μία τουλάχιστο περίπτωση πελάτης σου μας ενημέρωσε ότι η αμοιβή σου ήταν πέρα των 10 000 ευρώ ενώ ο ίδιος δεν έχει οφεληθεί ακόμα.

Τέλος, ΚΑΜΙΑ απολύτως υπόθεση που με αφορούσε εμένα δεν έχεις αναλάβει. Έχεις αναλάβει μία υπόθεση πρώην συντρόφου μου αφού χωρίσαμε΄με το εν λόγω άτομο. Η υπόθεση αυτή όχι μόνο δεν κερδήθηκε, αλλά το άτομο αυτό έκατσε μέσα. Εξ όσων μπορώ να γνωρίζω, το εν λόγω άτομο σου έχει καταβάλει κάποια χρήματα, τα οποία όμως μπορεί και να αφορούν στα δικαστικά έξοδα - αυτό δεν το γνωρίζω, ούτε και με ενδιαφέρει όμως. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει εν ότι το όλο θέμα για μένα εν πολιτικό τζιαι όι προσωπικό. Ούτε χωράφκια έχω να χωρίσω μαζί σου ούτε τίποτε. Ένα άτομο όμως όπως εσύ που αυτοαποκαλείται αντιεξουσιαστής τζιαι ρουφκιανεύκει ακτιβιστριες/ στες τζιαι μετά ζητά τους τζιαι τα ρέστα εν ξεκάθαρα πλέον πολιτικός εχθρός. Αυτά

Ανώνυμος είπε...

ksero prosopika ton osr logo mias peripetias pou ixa me tin astinomia. O osr xoris na me kseri esimparastathike mou san aderfos, pragmatikos sintrofos entelos afilokerdos kai xoris kanena antallagma. Anthropoi san ton osr spania vriskis kai pragmatika lipoume pou ton katigoris adika.

Z

osr είπε...

είσαι αληθινά αξιοθρήνητη και είναι απίστευτο το πόσο μίσος φκάλλεις
αλλά πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στην λάσπη που μου ρίχνεις με τα ψέματα σου

"Σε μία τουλάχιστο περίπτωση πελάτης σου μας ενημέρωσε ότι η αμοιβή σου ήταν πέρα των 10 000 ευρώ ενώ ο ίδιος δεν έχει οφεληθεί ακόμα."

λάσπη βρωμισμένη

Ήρθε να καταθέσει και τον έβαλαν φυλακή
www.philenews.com/digital/Image.ashx?t=3&iid=641


26 ιουλίου πήγα φυλακή όπου κρατειτο παράνομα ο άνθρωπος και ενημερώθηκα ότι ο πρώην δικηγόρος του, του την έστησε και πήρε 230 χιλιάδες ευρώ από τις ασφάλειες που εμπλέκονταν στο τροχαίο που είχε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του χωρίς να του δώκει μπακκίρα


ο άνθρωπος αυτός θα απελαύνετο στην χώρα του και δεν θα έβλεπε τα λεφτά ποτέ στην ζωή του αφού τα είχε τσεπώσει ο πρώην δικηγόρος του ο οποίος με επιστολή του προς τον γενικό διευθυντή λαζαρο σαββίδη φροντισε με το imigration να συλληφθεί όπως περιγράφεται στο δημοσίευμα

αμέσως τέλος ιουλίου και ολόκληρο τον αύγουστο άρχισα σταυροφορία με απανωτές επιστολές προς το γενικό διευθυντή λάζαρο σαββίδη επίτροπο διοικησεως συνέχεια στο υπουργείο την ώρα που εσύ έκαμνες τις διακοπούες σου

και είχα και την δίκη που εκκρεμούσε που με τόσο απύθμενο μίσος λαλείς ότι έκατσεν μέσα ο άθρωπος και έπρεπε να κάμω τζαι την έφεση

τέσπα 6 αυγούστου ευτυχώς δημοσιεύεται το πρωτοσέλιο πιο πάνω τζαι εσουστήκαν τζαι στο υπουργείο τζαι οι δικηγόροι που του επιάσαν τα λεφτά του ανθρωπου που ήταν παράνομα μέσα εσιέσαν πάνω τους που την δημοσιότητα

τζαι επήαν μέσα στην φυλακή τους οποίους είδα με τα μάτια μου όταν επισκέφθηκα τον άνθρωπο που με τοσο μίσος λαλείς ότι έκατσεν μέσα

τζαι επροσπαθήσαν να τον δωροδοκήσουν δίνοντας του μέρος του ποσού από τις τουλάχιστον 200 χιλιάδες που έπρεπε να είχε ήδη πάρει αλλά παράνομα κατακράτησε ο δικηγορος του

αυτός αρνήθηκε λέγοντας ότι είμαι εγώ ο δικηγόρος του

osr είπε...

εν τέλει αφού είδα ότι ο σαββίδης δεν ανταποκρινόταν καταχωρώ προσφυγή στο ανώτατο 12 αυγούστου 2010 και αίτηση που ορίζεται 6 σεπτεμβρίου 2010

και ένας πολύ καλός φίλος δημοσιογράφος του Bloomberg παίρνει τον σαββίδη τηλέφωνο

αμέσως αυτός κουνήθηκε συνθέμελα και με κάλεσε στο γραφείο του όπου 20 αυγούστου 2010 μετά από τις προσπάθειες αποκλειστικά τις δικές μου αφήνεται ελεύθερος μέχρι τις 30 νοεμβρίου ώστε να είναι παρων στην δίκη που συνεχιζόταν ακόμα και στην καταγγελία ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου


6 σεπτεμβρίου στο ανώτατο και μετά στο επαρχιακό για την ΄δικη και συνέχεια ακροάσεις στο πειθαρχικό εναντίον συναδέλφου

και επαναλαμβάνω για να το εμπεδώσεις γιατί προφανως δεν έχεις ιδέα τι γίνεται

αν δεν έκανα ολα αυτά που έκανα αυτός ο άνθρωπος μετά την παράνομη φυλάκιση του θα απελαύνετο και δεν θα έβλεπε ποτέ ούτε ένα σεντ από τα τουλάχιστον 200 χιλιάδες που σίγουρα δικαιούται και ίσως και πέραν των 260 που είχα μπορέσει με δικές μου αποκλειστικά ενέργειες να εξασφαλίσω

συνεχείς εμφανίσεις στο δικαστήριο και στο πειθαρχικό με πολύ σκληρές τοποθετήσεις
καταγγελία στην αστυνομία ξέρεις πόσες ώρες εν τούτες; τέσπα

εν τέλει στις 27 Δεκεμβρίου 2010

μετά απο αποκλειστικά δικές μου ενέργειες καταφέρνω να εξασφαλίσω για τον πελάτη μου 160 χιλιάδες ευρώ!!!!!!!!

και με προοπτική αφού συνεχίζεται η υπόθεση να πάρει εντός των επόμενων μηνών σίγουρα άλλες 40 δηλαδή σύνολο 200 χιλιάδες ευρώ
και με δικές μου αποκλειστικά ενέργειες όπως τον ενημέρωσα θα μπορούσε να πάρει μέχρι και 260 χιλιάδες

από τις 160 χιλιάδες ευρώ που ήδη του έχω εξασφαλίσει και μέχρι να πάρει τις 200 χιλιάδες
εγώ από όλο αυτό το ποσό ζήτησα 11 χιλιάδες
που είναι το πιο μεγάλο ποσό που παίρνω ποτέ
στον λογαριασμο του μπήκαν ήδη 89 χιλιάδες ευρώ και έχει δύο επιταγές αξίας 60 χιλιάδων ευρώ

η υπόθεση αυτή αποδεικνύει ότι τα λαμόγια δεν έχουν πατρίδα και εθνικότητα
ο "φιλος" του ανθρώπου αυτού ο συμπατριώτης του που μένει μόνιμα στην κυπρο ως κοράκι θέλει να του φάει του ανθρώπου αυτού τα λεφτά και εκμεταλλευεται τις καταστάσεις χειραγωγόντας τον

και είναι αυτός ο οποίος αντέδρασε για το ποσο που ζήτησα πιο πάνω απο τις 200 χιλιάδες

άλλη φορά πριν ρίξεις τόσο ασύστολα λάσπη πετώντας ψέματα φρόντιζε να ακούς όλες τις πλευρές αλλοιώς είσαι ένας κοινός συκοφάντης

osr είπε...

όσον αφορά την υπόθεση που ανέλαβα και σε αφορούσε απολύτως χωρίς να πάρω μπακκίρα τσακκιστή αυτή αφορούσε υπόθεση πριν χρόνια όταν εσύ απλά δεν ανέλαβες τις ευθύνες σου ας το θέσω έτσι αφού με προκαλείς


Ζ ευχαριστώ φίλε νασαι καλά!!!!!!

hecate είπε...

ώστε μάνι μάνι εβρέθηκε μια υπόθεση που επιβεβαιώνει ότι πήρες άνω των 10 000 ευρώ που πελάτη σου ως αμοιβή. κατά τ' άλλα, "λάσπη βρωμισμένη." Συνέχισε έτσι, να δούμε πόσα άλλα εν φκουν στη φόρα ακόμα...

Επαναλαμβάνω: υπόθεση δική μου εν εχειρίστηκες ποττέ τζιαι έσσιεις πολύ θράσος να λαλείς τόσα ψέματα. Ποιές ευθύνες μου να αναλάβω, osr? τις ευθύνες μου αναλαμβάνω τες στο ακέραιο χρόνια τωρά τζιαι τις προσωπικές τζιαι τις πολιτικές.

Για το χαφιεδιλίκκι σου εν έσσιεις κάτι να πεις όμως... Γιατί ούλλη η ουσία της ανάρτησής μου τούτη ένει. Είπα σου το τζιαι πριν: το θέμα εν καθαρά πολιτικό. Εν θα ανεχτώ κανένα ρουφκιάνο να φκαίνει τζιαι να υποσκάπτει είτε εμένα είτε συντρόφισσες/ φους μου είτε το χώρο γενικόττερα. Ήταν τζαιρός να τραβηχτεί η γραμμή τζιαι να ξεκαθαρίσει το τοπίο: ποιες/ οι εν συντρόφισσες/ φοι τζιαι ποιοι εν ρουφκιάνοι.

osr είπε...

πραγματικά με αηδιάζεις
αντί να ντρέπεσαι για την λάσπη που μου έριξες συνεχίζεις το ίδιο βιολί όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις στα όσα ψεύδη μου καταλόγισες ότι τάχα δεν ωφελήθηκε ο πελάτης μου ο οποίος εξασφάλισε αποκλειστικά από μένα ήδη 89 χιλιάδες ευρώ που είναι στον λογαριασμό του και δύο επιταγές 60 χιλιάδες ευρώ στο χέρι του

και ακόμα 40 χιλιάδες μεταγενέστερα
σύνολο 189 χιλιάδες αποκλειστικά από μένα

και με προοπτική διεκδίκησης μέχρι και 260 χιλιάδες

εν εχω φουντάνα ακόμα που να βρέσει λίρες οπότε πρέπει να πληρώνομαι για την δουλειά που κάμνω
τόσα δούλεψα τόσα χρέωσα τζαι εν θα σου δώκω λοαρκασμό εσένα

έχω θράσσος να λαλώ ψέματα ρα ψεύτισσα που έφαεν την άλλος για σένα; απύθμενο θράσσος πραγματικά

όσον αφορά τα καραγκιοζιλίκια σου περί χαφιεδιλίκια τζαι λοιπές μαλακίες απαξιώ τζαι ούτε καν τα σχολιάζω ρα
τζαι προσωπικά εσένα δεν θέλω να σε ξαναδώ ούτε ζωγραφιστή

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας από αυτούς που είχε την βοήθεια του OSR πολλές φορές όταν τον χρειάστηκα, αλλά και μάρτυρας πολλών περιπτώσεων όπου ο OSR βοήθησε άτομα χωρίς να πάρει καθόλου χρήματα ή με ελάχιστη αμοιβή. Κατ’ αρχήν χρειάστηκα τον OSR για μικρότερες υποθέσεις που με αφορούσαν εμένα ή γνωστά μου άτομα, όπως όταν προσπαθούσαμε να αποτρέψουμε την αστυνομία να κλείσει στο ψυχιατρείο μια νεαρή φίλη, όταν η αστυνομία έθεσε υπο κράτησιν άτομα λόγω πολιτικών δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετείχα, όταν συγγενείς μου είχαν ανάλογα προβλήματα. Σε καμιά από αυτές τις περιπτώσεις (μιλώ για τις περιπτώσεις που εγώ προσωπικά κάλεσα τον OSR), δεν πήρε ούτε ένα σεντ. Σε άλλες περιπτώσεις, μάλιστα σε όλες τις περιπτώσεις φίλων για τις οποίες γνωρίζω και τις οποίες χειρίστηκε ο OSR, πήρε τίποτε ή ελάχιστα. Εκτός από τις συλλήψεις, είναι πάρα πολλές οι φορές, οποιανδήποτε ώρα της ημέρας και αργά την νύχτα, που δημιουργούνταν προβλήματα με την αστυνομία σε πολιτικές δραστηριότητες, και είτε εγώ είτε κάποιος άλλος καλούσαμε τον OSR. Πάντα παρατούσε ότι έκανε και ερχόταν απ’ όπου και αν βρισκόταν. Αυτό έγινε τόσες πολλές φορές, που εγώ άρχισα να νιώθω άσχημα να τον καλώ. Πόσα να φορτώσεις σε ένα άνθρωπο;

Αλλά η μεγαλύτερη βοήθεια που πήρα από τον OSR ήταν στις δίκες μου οι οποίες κράτησαν συνολικά αρκετά χρόνια. Μόνο να του πλήρωνα μεροκάματο με βάση τον κατώτατο μισθό, και μόνο για τις εμφανίσεις του στο δικαστήριο, έπρεπε να δώσω στο OSR χιλιάδες λίρες. Στην μιά περίπτωση μάλιστα οι δίκες ήταν στην Λεμεσό, και εκτός από τον χρόνο στο δικαστήριο έπρεπε να υπολογίσουμε και την διαδρομή. Από τις 2 δίκες στις οποίες με αντιπροσώπευσε ο OSR - 3 στην πραγματικότητα, αλλά δύο από αυτές συγχωνεύτηκαν σε μια μετά από ενέργειες του ίδιου - στην μια βρέθηκα ένοχος αλλά η ποινή ήταν ένα πρόστιμο, αν και οι κατηγορίες ήταν πολύ σοβαρές, ενώ στην άλλη αθωώθηκα. Δεν ήταν βέβαια μόνο ο χρόνος παρουσίας στο δικαστήριο αλλά και όλη η δουλειά που έγινε για την μελέτη των υποθέσεων, που τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση ήταν πολλή. Επίσης, για την πρώτη περίπτωση, στην οποία καταδικάστηκα, εκτός από το πρωτόδικο ήταν και η διαδικασία της έφεσης στο ανώτατο. Τι πήρε ο OSR από μένα; ΤΙΠΟΤΑ, στην πρώτη περίπτωση, και ελάχιστα στην δεύτερη, υποτυπώδες ποσό σε σχέση με την δουλειά που έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω κανέναν από όλους όσους έχουν πολιτική δράση να παρατά την δουλειά του για να βοηθήσει τους συντρόφους του. Για τους περισσότερους η ‘πολιτική δράση’ είναι ένα χόμπι που ασκούν στον ελεύθερο τους χρόνο. Ο OSR όμως τρώει χρόνο από την δουλειά του για να το κάνει, χρόνο που θα μπορούσε να τον αξιοποιεί για να βγάζει χρήματα. Το να του κάνει κανείς κριτική για τις θέσεις του ή για τον τρόπο που μιλά και γράφει κλπ είναι ένα θέμα. Αλλά το να τον παρουσιάζει κάποιος ως έναν παραδόπιστο, ε λυπούμαι αλλά είναι αισχρότητα. Διερωτούμαι τι έχει η hecate να παρουσιάσει για την δική της δράση, ώστε να έχει αυτό το θράσος να εξαπολύει αυτές τις κατηγορίες για τον OSR. Ή μήπως στην MKO σου συμμετέχεις αφιλοκερδώς;

“Τέλος, ΚΑΜΙΑ απολύτως υπόθεση που με αφορούσε εμένα δεν έχεις αναλάβει. Έχεις αναλάβει μία υπόθεση πρώην συντρόφου μου αφού χωρίσαμε΄με το εν λόγω άτομο. Η υπόθεση αυτή όχι μόνο δεν κερδήθηκε, αλλά το άτομο αυτό έκατσε μέσα”.

Ecate, ο OSR έχει αναλάβει περισσότερες από μία υποθέσεις του πρώην συνρόφου σου, αλλά η μία όταν συνέβηκε, δεν είχατε χωρίσει ακόμα. Αλήθεια, η υπόθεση αυτή δεν σε αφορούσε;

Επειδή είμουν παρόν και στις δίκες του πρώην συντρόφου σου, να σε πληροφορίσω ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση, δεν “έκατσε μέσα” αλλά η ποινή του ήταν φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή, το χρονικό διάστημα της οποίας εξέπνευσε χωρίς να ενεργοποιηθεί ποτέ. Να σημειώσουμε επίσης ότι υπήρξε παραδοχή εκ μέρους του για την υπόθεση. Δηλαδή πως θα μπορούσε να είχε κερδηθεί;

Ανώνυμος είπε...

Είναι λογικό να θυμώσεις επειδή ο OSR έγραψε το όνομά σου σε δημόσιο χώρο. Αν έγραφε το δικό μου, ούτε κι εγώ ξέρω πως θα αντιδρούσα. Αν η απάντησή σου περιοριζόταν σε αυτό ή και σε μια αυθεντική κριτική για τον ίδιο, θα ήταν απόλυτα σεβαστή. Αλλά το να δημιουργείς την εικόνα ότι πρόκειται για ένα κερδοσκόπο, όπως είπα και πριν, είναι αισχρό.

Και, είναι ρουφιάνος ο OSR; Πραγματικά υπάρχει κανένας που πιστεύει κάτι τέτοιο; Δεν θέλω να μειώσω το μέγεθος της ανοησίας που έκανε βάζοντας το όνομά σου, αλλά ρουφιάνος;

Δηλαδή, όποτε κάποιος κάνει μια αδικία εις βάρος μας, δικαιολογούμαστε να του απαντούμε με βρώμικες επιθέσεις; Στο κάτω κάτω όταν μιλά κάποιος δημόσια και μεταδίδει πλαστές εικόνες, δε βλάφτει μόνο το άτομο στο οποίο απευθύνεται, αλλά όλους όσους τις λαμβάνουν.

Αλλά υπάρχει και ένα άλλο δεδομένο: ότι ο OSR απολογήθηκε γι’ αυτή του την πράξη. Πόσο συχνά βλέπουμε κάποιον στο χώρο των μπλοκς να απολογείται; Δεν το σχολίασες. Δεν μετρά καθόλου;

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιό μου υπάρχει και εδώ:
http://proheiro.wordpress.com/2011/01/15/hecate-vs-osr/

hecate είπε...

"έφαν την άλλος για μένα", osr? Μα εν να συνεχίσεις για πολλά ακόμα το παραμιλητό? Μίλα με στοιχεία τζιαι αποδείξεις τζιαι σταμάτα να εκτοξεύεις ανυπόστατες κατηγορίες.

Που δαμέ τζιαι να πάει μπαίνει μετριασμός σχολίων στο blog, γιατί εν ο μόνος τρόπος για να μεν μετατραπεί σε βόθρο.

Χαφιές είσαι, ρε, καλό ίντα που είσαι όταν δίνεις τα ονοματεπώνυμα ακτβιστριών/ τών που ξέρεις πολλά καλά ότι είμαστε ήδη στοχοποιημένες/ νοι?

hecate είπε...

«ανώνυμε»

Δεν θα σχολιάσω όσα λες για τη βοήθεια που σου έχει προσφέρει ο osr. Δεν έχω κανένα λόγο να τα αμφισβητήσω, ούτε και είναι το θέμα της ανάρτησής μου. Ξέρω ότι ο osr έχει αναλάβει υποθέσεις χωρίς χρηματική αμοιβή. Δεν είναι αυτό όμως το θέμα για μένα. Το ζήτημα για το οποίο έχει γίνει αυτή η ανάρτηση είναι ο χαφιεδισμός του osr. Επίσης, το άλλο ζήτημα που έβαλα κάτω έπειτα από τις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει εναντίων ακτιβιστριών/ των είναι ότι έχει το θράσος να μας κατηγορεί ότι δεν νοιαστήκαμε να βοηθήσουμε για υποθέσεις που αφορούσαν πελάτες του και για τις οποίες ουδέποτε μας ενημέρωσε. Σε σχέση με αυτό, η απάντησή μου είναι ότι α) δεν μπορώ να γνωρίζω για υποθέσεις για τις οποίες δεν έχω ενημερωθεί και β) δεν θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια δικών μου παρεμβάσεων σε υποθέσεις που χειρίζεται κάποιος δικηγόρος, ο οποίος όχι μόνο αμείβεται για να τις χειριστεί, αλλά καμία διάθεση δεν έχει για συνεργασία. Θα έπρεπε δηλαδή εγώ ή η οργάνωση όπου εργάζομαι να χειριζόμαστε υποθέσεις για να πληρώνονται οι διάφοροι δικηγόροι που τις έχουν αναλάβει? Αν κάποιος δικηγόρος αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά μια υπόθεση και θεωρεί ότι κάποια οργάνωση θα μπορούσε να το πράξει καλύτερα, η τίμια στάση θα ήταν να ενημέρωνε τον πελάτη του και να τον παρέπεμπε απευθείας στην εν λόγω οργάνωση και όχι να αναλαμβάνει την υπόθεση και έπειτα να κατηγορεί άτομα και οργανώσεις για τη δική του αποτυχία. Ακόμα, κανένα πρόβλημα δεν έχω με τους δικηγόρους που αμείβονται για τη δουλειά τους, φτάνει να μην καταχρώνται τη θέση τους και να μην κατηγορούν άλλες/ ους για τη δική τους ανεπάρκεια.

hecate είπε...

Σε σχέση με τα υπόλοιπα ζητήματα που θέτεις:
1) Διερωτάσαι εσύ «τί έχω να παρουσιάσω για τη δική μου δράση»? Κάποτε ήμασταν σύντροφοι, υποτίθεται, ανώνυμε, και γνωρίζεις πολύ καλά νομίζω τη πολιτική δράση μου και κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου (της περιόδου της δράσης του αναρχικού πυρήνα κύπρου) και μετέπειτα και τώρα. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να αναλύσω την πολιτική δράση μου σε (πρώην, έστω) συντρόφους μου.

2) Η ΜΚΟ στην οποία εργάζομαι δεν είναι δική μου, όπως γράφεις. Κατ’ αρχάς, οι ΜΚΟ δεν είναι περιουσία κανενός. Κατά δεύτερο, είμαι εργαζόμενη στην εν λόγω ΜΚΟ και ούτε καν μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Ως εργαζόμενη, φυσικά και αμείβομαι για τις ώρες εργασίας μου εκεί. Βλέπεις, δεν κληρονομούμε όλες/ οι περιουσίες ή επιχειρήσεις από τις οικογένειές μας, ούτε και μας χρηματοδοτούν όλες/ ους οι οικογένειές μας. Επιπρόσθετα, κάποιες/ οι από εμάς έχουμε και παιδιά να φροντίσουμε. Προσωπικά, για να μπορώ να ανταπεξέλθω στις βιοποριστικές μου ανάγκες και εκείνες του παιδιού μου επέλεξα να εργάζομαι σε μια ΜΚΟ, όπου αμείβομαι από την ίδια την οργάνωση για να μπορώ να προσφέρω υπηρεσίες σε άτομα και ομάδες σε ευάλωτες κοινωνικά θέσεις που χρειάζονται υπηρεσίες και όχι από τα ίδια τα άτομα. Πέρα από τις ώρες εργασίας μου για τις οποίες αμείβομαι με ένα συμβολικό ποσό κάθε μήνα, αφιερώνω πολλές άλλες ώρες εις βάρος του προσωπικού και ακαδημαϊκού μου χρόνου και στερώντας τες από το χρόνο που έχω με το παιδί μου και χωρίς καμία αμοιβή σε θέματα που αφορούν την οργάνωση στην οποία εργάζομαι, αλλά και σε δράσεις σε σχέση με τον αντιεξουσιαστικό και αντιρατσιστικό χώρο. Δράσεις στις οποίες εσείς, οι αφ υψηλού κριτές, λάμπετε διά της απουσίας σας. Απουσία για την οποία ποτέ δεν σας κατηγορήσαμε, αλλά όχι να μας τη λέτε κι από πάνω!!!

hecate είπε...

3) Δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανένα για τις υποθέσεις του πρώην συντρόφου μου που έχει αναλάβει ο osr, ούτε και καταλαβαίνω για ποιόν λόγο γίνονται θέμα. Μία εξ αυτών έγινε κατά περίοδο που ακόμα συγκατοικούσαμε με το εν λόγω άτομο. Ε, και? Δεν καταλαβαίνω πραγματικά πως με αφορά εμένα την ίδια. Προσωπικά, δεν θεωρώ την εαυτό μου υπεύθυνη για τις πράξεις οποιουδήποτε πρώην συντρόφου μου, όπως δεν θεωρώ κι εκείνους υπεύθυνους για τις δικές μου πράξεις, είτε αφορούν περίοδο που διατηρούσαμε ερωτικές σχέσεις είτε όχι. Δεν ξέρω τι πατριαρχικά κατάλοιπα σας κάνουν να πιστεύετε κάτι τέτοιο.

4) Δεν θυμώνω «επειδή ο OSR έγραψε το όνομά μου σε δημόσιο χώρο», όπως τα θέτεις. Μην υποβιβάζετε το θέμα σε προσωπικό ζήτημα. Είναι πολύ βολικό κάτι τέτοιο για ορισμένους, το καταλαβαίνω, αλλά δεν θέτει το ζήτημα στις πραγματικές του βάσεις που είναι καθαρά πολιτικές και όχι προσωπικές. Ένα άτομο, το οποίο μάλιστα πλασάρεται ως πολιτικός «σύντροφος» και το οποίο δημοσιοποιεί τα στοιχεία ακτιβιστριών/ τών (όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και άλλων), δεν ξέρω πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πέρα από ρουφιάνος/ χαφιές. Διερωτώμαι δηλαδή τί άλλο θα έπρεπε να κάνει κάποιος για να χαρακτηριστεί ως τέτοιος? Να φορέσει μαύρη κουκούλα και να μας συνοδέψει σε όσους μας στοχοποιούν? Μόνο τούτο έμεινε… Το ότι ο osr αναγκάστηκε αργότερα να απολογηθεί επειδή ο ίδιος ο διαχειριστής του blog όπου εξαπέλυσε επίθεση εναντίων μας τον έβαλε στη θέση του δεν αναιρεί τίποτε από τα πιο πάνω. Αν πραγματικά μετάνιωνε θα έσβηνε ο ίδιος τα εν λόγω σχόλια και δεν θα είχε σίγουρα το θράσος να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ούτε και να με βρίζει στο blog μου. Αλλά αυτό από μόνο του λέει πολλά για το ποιόν τέτοιων ατόμων…

5) Αντίθετα με τον osr, καμιά «πλαστή εικόνα» δεν έχω μεταδώσει, όπως λες. Υπάρχουν στοιχεία για όσα έχω γράψει.
Τέλος, τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα, αν και πληγώνουν αφάνταστα ορισμένες και ορισμένους από εμάς (δεν είναι και ότι πιο ωραίο να σε καταδίδουν άτομα που υποκρίνονταν ότι ήταν «σύντροφοί» σου, ούτε και να σε ρωτούν άτομα με τα οποία έδρασες στο παρελθόν μαζί «ποιά είναι η δράση σου») ξεκαθαρίζουν επιτέλους το τοπίο στο χώρο. Τον τελευταίο καιρό γίνονται ξεκάθαρα πλεόν προσπάθειες από ορισμένα άτομα, αλλά και ομάδες (βλ. και επόμενη ανάρτησή μου) για διάσπαση του αντιεξουσιαστικού, αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού χώρου. Αυτό είναι μεν λυπηρό, αλλά από την άλλη, ποκαθαρίζει τον τόπο. Είναι καιρός να αναλάβουμε όλοι και όλες τις πολιτικές μας ευθύνες και τις συνέπειες που απορρέουν από αυτές.

Ανώνυμος είπε...

να μου επιτραπεί ένας συνειρμός:
έχουμε δύο ανθρώπους οι οποίοι αποκτούν πολιτική υπεραξία ή έστω λόγο στα πράγματα όχι λόγο των πολιτικών τους απόψεων δράσεων κλπ αλλά λόγο της ¨"αλληλεγγύης" και των δωρεάν υπηρεσιών που προσφέρουν σε άτομα του ευρύτερου "χώρου"
ΚΑΙ αναφέρομαι στον osr και Ευδόκα οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες ο ένας ο δικηγόρος και ο άλλος ο θεραπευτής σε μερικά άτομα του ευρύτερου χώρου.
Από εκεί και πέρα η εξουσιαστική σχέση που δημιουργήτε είναι εμφανής Ακόμα και όταν τους κάνουν κριτική την κάνουν απολογητικά σε αυτούς .στο στυλ ¨"λυπάμαι που το λέω αλλά ο Α είπε ψέματα και ο Β το παρατράβηξε λέγοντας τα τάδε.
Δεν είναι παράξενο ότι ο κύκλος των "ωφελημένων" πελατών τέμνεται καμιά φορά.
δηλαδή τα ίδια άτομα έχουν ωφεληθεί και από τον θεραπευτή και από τον δικηγόρο
ας προσέξουμε συντρόφισσες και σύντροφοι από τους διάφορους επιτήδειους ιδικούς .
Η αλληλεγγύη είναι μια κινηματική διαδικασία διαφορετικά μετατρέπεται σε σχέση εξουσίας.
αυτά προς το παρόν
Μάριος

Αντωνης είπε...

http://radicaldesire.blogspot.com/2011/01/invasion-of-discourse-snatchers.html

Πρέπει να μιλήσουμε ακαδημαϊκά εμείς οι δύο. Ξέρεις για ποιο θέμα. Έχω χάσει το τηλέφωνό σου, επικοινώνησε σε παρακαλώ μαζί μου.

Μάγος είπε...

Ο OSR συμμετέχει σε ομάδες, πρωτοβουλίες τζαι κινηματικές δράσεις εδώ τζαι τζαιρό, τζαι έσιεις άδικο άμαν λαλείς “ούτε από άτομα/ ομάδες που καμία ουσιαστική συμμετοχή ή δράση δεν έχουν με το χώρο” (εν στην Q τζαι στες διαδικασίες για την ανέγερση του καθεδρικού ναού, έδωκεν πραχτική αλληλεγγύη στους απεργούς του Cafe la Mode, εβοήθησεν έμπραχτα τους συλληφθέντες στην επίθεση της αστυνομίας στην Φανερωμένη, συνδιοργάνωσε προβολές στον Μανώλη, τζαι είδα τον προσωπικά να διά το παρόν του σε αρκετές συνελεύσεις τζαι πορείες, πολλά πιθανόν τζαι σε άλλα που μου διαφεύγουν).

Παράλληλα έσιει μερικούς (που είχαν τζαι σχέση με την ημερίδα) που κατηγορούν συχνά τον OSR τζαι λαλούν τον εθνικιστή, τζαι στο ίντερνετ τζαι που κοντά άρα καταλάβω γιατί έσιει άχτη το κομμάτι του χώρου που οργάνωσεν την ημερίδα πέρα που τες πολιτικές διαφωνίες πέρι ΑΚΕΛ τζαι Συλικιώτη. Φαίνεται τζαι στο μπλογκ του Αντώνη που έσιει μια που τον λαλεί κρυπτο-φασίστα Γριβικό κτλ. Δηλαδή αν εν τζαι τζείνος υπερβολικός με την κριτική που κάμνει ώρες ώρες, εν ακόμα πιο υπερβολικοί τζαι οι άλλοι που εν διστάζουν να τον κατηγορούν με τούτον τον τρόπο.

Τζαι μέναν εβοήθησεν με ο OSR σε υπόθεση που αφορούσε πολιτική δράση χωρίς να ζητήσει αμοιβή (αν τζαι μετά που επιμέναμε εδέχτηκε ένα συμβολικό ποσό), τζαι επένδυσε χρόνο για να με βοηθήσει πέρα που το κανονικό, χωρίς να έσιει ο ίδιος τίποτε να κερδίσει που τούτον.

Ξέρω πολλήν κόσμο που τους εβοήθησεν με παρόμοιο τρόπο (τζαι νομίζω ξέρεις τζαι συ) τζαι πάντα άμαν τον επιάναμε τηλέφωνο έρκετουν ακόμα τζαι αν ήταν αργά, έσιει χρόνια τωρά, τζαι στο A5, τζαι στην κατάληψη, τζαι σε κάθε σύλληψη του χώρου που μπορώ να θυμηθώ.

Έκαμεν μαλακία που έγραψεν το όνομα σου τζαμέ στο μπλογκ του Αντώνη τζαι είπα του το, όμως νομίζω παρασιέζεις το άμαν το λαλείς χαφιεδισμό τούτον αφού τα υπόλοιπα ονόματα ήταν των ανθρώπων που ήταν πας στην αφίσια τζαι εν ούλλοι δημόσια πρόσωπα, τζαι ο OSR λανθασμένα ενόμιζε ότι ήσουν τζαι συ πας την αφίσια στους επώνυμους συνδιοργανωτές (“από κεκτημένη ταχύτητα θεώρησα ότι ευρισκόταν το όνομα της στην λίστα αυτή και γιαυτό το έβαλα “). Ο OSR απολογήθηκε δημόσια στο ίδιο μπλογκ λλίες εφτομάδες πριν γράψεις τούτον το κείμενο τζαι πιστεύκω εννοούσε το.

Εν έχω κανέναν πρόβλημα μαζί σου τζαι παρόλον που έχουμε τες διαφωνίες μας όποτε εσυνεργαστήκαμε ή εσυζητήσαμε ήσουν πάντα σωστή, αλλά νομίζω στο συγκεκριμένο θέμα έσιεις άδικο τζαι γεννικά ο τρόπος που του κάμνεις κριτική φαίνεται μου ότι εν προσωπική επίθεση παρά πολιτική όπως λαλέις.

Ανώνυμος είπε...

αντι να είμαστε ενωμένοι είμαστε διασπασμένοι σε 10 φράξιες!

Ανώνυμος είπε...

hecate eisai ipervoliki se ayta poy les gia ton OSR apologithou opws apologithike ki aytos

gregoris είπε...

να μου επιτραπεί τζιαι εμένα ένας συνειρμός

το ότι κάποιοι πρώην συντρόφοι ή έστω κάποιοι που αποκαλούνται "του ευρύτερου χώρου" διατηρούν ακόμα σχέσεις με ακροδεξιούς "γκουρού" τους οποίους θεληματικά ή άθελα ενημερώνουν για κάποια που τα τεκταινόμενα στον χώρο εν λυπηρό. το ότι τους καλύπτουν εν μέρη έστω τζιαι έμμεσα σε μια προσπάθεια να τους νομιμοποιήσουν εν τραγικό.

το να έχουν το θράσος όμως να έρκουνται μετά να πουλούν τζιόλας "αναρχισμό με το σωστό περιεχόμενο" είναι τζιαι γελοίο τζιαι αισχρό σε πολιτικό επίπεδο. ασε που το ζήτημα πλέον έννεν μόνον θέμα πολιτικής τζιαι ηθικής ευθύνης αλλά τζιαι νοημοσύνης.

αυτά προς το παρόν

Disdaimona είπε...

δύο λόγια...διότι είμαι σε μηνιαία καραντίνα κάμνοντας ασκήσεις γιόγκα για να συλλάβω τον διεθνισμό του ιντυμίντια κύπρου...

1. κανένας δεν αμφιβάλει πως ο οσρ ειναι ένας άνθρωπος ο οποίος εβοήθησε αφιλοκερδώς σε πολλές περιπτώσεις άλλους ανθρώπους.

2. κανένας δεν αμφιβάλλει ότι κάποιες φορές δεν "εβοήθησε", αλλά εργάστηκε όπως ο κάθε δικηγόρος έναντι αμοιβής.Το αν έχει πάρει υπέρογκα ποσά για περιπτώσεις, είναι κάτι το οποίο μπορεί να γνωρίζει μόνο ο ίδιος και τα εμπλεκόμενα μέρη. Τα μπλογκς δεν είναι λαϊκό δικαστήριο. Κάτι τo οποίο πρωτίστως πρέπει να αντιληφθεί ο οσρ και όχι η hecate, η οποία προφανώς έφτασε στο αμήν από τη λασπολογία που άκριτα εδέχτηκε.

3.To 2004 το 24% των ε/κ ψήφισαν υπέρ του σχεδίου Αναν και της προτεινόμενης από το συγκεκριμμένο σχέδιο ΔΔΟ. Ήμουν μια εξ αυτών. Προσπαθώ να κατανοήσω γιατί στοχοποιήθηκα ως πουλημένη στην αρχιρατσιστική κυβέρνηση Χριστόφια αφού τίποτε άλλο απολύτως δεν με συνδέει με καμιά κυβέρνηση και κανένα ναινέκο αρχιρατσιστή υπουργό!
Το όνομα μου δεν εμφανίστηκε σε καμιά αφίσα, ούτε σε όποιαδήποτε εκδήλωση παρόμοιου τύπου. Μήπως ήμουν άξια υποψίας για ότι χειρότερο, επειδή υπερασπίστηκα την αντιφασιστική εκδήλωση τζαι τους διοργανωτές της;

4. Το ιντυμίντια κύπρου ισχυρίζεται πως τα κατηγορούμενα απ΄αυτό ατομα δεν απαντούν γιατί είναι ένοχοι! Ο οσρ ισχυρίζεται ότι όσοι απαντούν είναι κακοήθεις, άσχετοι και βαλτοί. Αποφασίστε! Θέλετε να αναλάβετε από κοινού και τον σύνδεσμο για την καταπολέμιση της βίας μήπως; Να μας αναπτύξετε καλύτερα ποιά ακριβώς αγωγή πρέπει να έχουν τα θύματα για να σταματούν τις επαναλαμβανόμενες χυδαίες και υβριστικές επιθέσεις που δέχονται;

5. Θεωρώ ανεπίτρεπτο ένας δικηγόρος ανιεξουσιαστής να δίνει ονόματα δημόσια. Το γεγονός πως κάποια από τα ονόματα ήταν στην αφίσα δεν τα στοχοποιεί ντε και καλά ως άτομα ύποπτα. Οι σαφείς κατηγορίες για διασυνδέσεις με πουλημένες στους αμερικάνους οργανώσεις που προωθούν την ΔΔΟ όμως τα στοχοποιεί, απέναντι σε μια αστυνομία που ακόμα δοξάζει τον Γιωρκάτζη τζαι την Ένωση! Εννεν οσρ;

5. Αν ο οσρ ενεν κρυπτοδεξιός με γειά του με χαρά του! Ενας αλήτης πιό λλίος! Ακουσα όμως πως το καταφανώς ελληνοκεντρικό, αντικομμουνιστικό τζαι σοσιαλίζων ακροδεξιό ιντυμίντια κύπρου καλείται να το κλείσει το μαγαζί που τα άλλα ιντυμίντια. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα, φίλε οσρ. Να δω ποιούς εν να στοχεύσεις τωρά έμπρακτα τζαι με τόσον πάθος όπως έκαμες για όσους ήδη εκατονόμασες ως "εκπτωτικούς" τζαι "δήθεν" για τον ελευθεριακό κομμουνισμό - τρομάρα μας! Γιατί με τους αρχιαντικομμουνιστές φιλογριβικούς – όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι με ευχαριστίες – εσυνεργάστηκες πολλές φορές! Κατά τα λοιπά, το αναρχικό κίνημα εν να το διασπάσει ο Γρήγορης, η Δέσπω τζαι η Αντριάνα, ένε;! Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!

osr είπε...

αυτό που γίνεται εδώ είναι πραγματικά απίστευτο

κυνήγι μαγισσών ψέματα συνειδητά λάσπη κατηγορίες και δημόσιος διασυρμός ανθρώπων
σπίλωση του ονόματος μου και της ιδιότητας μου με αληθινό κόστος για μένα στο χώρο που βρίσκομαι και εργάζομαι

και έχουν και το θράσσος να μιλάνε για τουλάχιστον οι 3 που είναι μέσα στην μία κίνηση ότι άδικα τους κατηγορω ως κακόπιστους

αιδώς αργείοι

Ανώνυμος είπε...

"και έχουν και το θράσσος να μιλάνε για τουλάχιστον οι 3 που είναι μέσα στην μία κίνηση ότι άδικα τους κατηγορω ως κακόπιστους"
osr

τώρα θυμήθηκες ότι είσαι επαγγελματίας και σου σπιλώνουμε το όνομα ΄:
πρέπει να μας πεις όμως πότε μιλάς ως αναρχικός και πότε ως δικηγόρος για να ξέρουμε διότι μετά θα μας κάμεις τζαι μήνυση όπως πάεις .

και όταν μας κατηγορούσες ως κακόπιστους(λέω το κακόπιστους γιατί το γράφεις και αφήνω τα άλλα) το έκανες ως επαγγελματίας ή ως αναρχικός΄;
για να ξέρουμε αν μπορούμε να μιλήσουμε.

ΜΑΡΙΟΣ

Disdaimona είπε...

Ορίστε, φίλε οσρ, τι σημαίνει δίνω ονόματα και φωτογραφίες αντιεξουσιαστών στη δημοσιότητα!!!!

http://webwar3.gr/index.php/topic,12456.0.html

Καμε μόνος σου τες συγκρίσεις.
Οι Αρχιπατέρες του Αναρχισμού του ιντυμίντια Κύπρου στοχοποιούν αναρχικούς φίλε μου, τζαι μιλούν τζαι για άδικη δίωξη τους που το διεθνές ιντυμίντια!!! Τζαι μιλούν τζαι για "έκφυλους" αναμεσά μας! Πάλε καλά που εν αναρχικοί τζαι εννεν παπαδοπαίθκια δηλαδή!Γιατί εκοντέψαμεν να μεν θωρούμεν τη διαφορά! Τζείνοι τζαι ο Τόμμυς εν να πατάξουν τους έκφυλους με την εθνική καθαρότητα!

Ποιός ρε αλήτες έβαλε στόχο τους αναρχικούς; Εν οι Φάλιες που τους εβάλαν;!
Η θεωρητική καθαρότητα σας εμάρανεν παλιόπαιδα!

Άνοιξε τα μμάθκια σου οσρ, τζαι τες κλάψες άφηστες!!!

Joshoua είπε...

Τον OSR εν τον ξέρω πολλή τζιαιρό. Μισό χρόνο σχεδόν.
Εν άνθρωπος με φιλότιμο. Έζησα τζιαι εγώ κουβέντες που εν έπιασε λεφτά που δουλειά που έκαμε.
Ο άνθρωπος καταλάβετε ότι κάμνει πράματα επειδή πραγματικά πιστεύκει τα τζιαι επειδή πιστεύκει ότι μπορεί να αλλάξει κάτι.
Στο τέλος της ημέρας δουλεύκει τζιαι που κάπου πρέπει να πλερώνετε για να ζήσει τζείνος τζιαι η οικογένεια του.
Οι απόψεις του κάποτε εν χαρτκορ, αλλά τζιαι τούτο χρειάζεται, αμα ούλλων των υπόλοιπων εν μετριοπαθείς.
Εν έσιει να ντρέπεται για τίποτε.
Για μένα εν λεβέντης.

Ανώνυμος είπε...

o osr eproidopoiithiken isos pou ton mononadiko anthropo pou o idios o osr esevastiken politika tze o opoios ton anteksen yia arketon tzeron. 21/12/2010

"Καταληκτικά, osr και αφού είδα αρκετά απόψε για το θέμα: είναι προφανές όχι απλώς ότι δεν υπάρχει πολιτική εμπιστοσύνη αλλά ότι δεν μπορεί να υπάρξει εφόσον δεν διαχωριστεί κάθετα η όποια ενδοαριστερή κριτική από τη σύμπραξη με τη χυδαία και εμετική στάση ενός χώρου όπως το indymedia Κύπρου. Το λέω γιατί η ομάδα φάλιες, στην οποία αναφέρθηκες απαξιωτικά σήμερα (και με την οποία εγώ διαφωνώ ανοιχτά και όμορφα) είναι ταυτόχρονα στόχος της πιο γκεμπελικά στημένης υποδοχής από μάλλον σκοτεινούς φορείς ενός φερόμενου, αλλά καθόλου πειστικού, "αντιεξουσιασμού". "

http://radicaldesire.blogspot.com/2010/12/blog-post_08.html#disqus_thread

tze meta o osr sto blog pou sissomos o antieksousiastikos tze o rizospastikos horos ediahorisen tin thesi tou
egrapsen metaksi allon

"μάλλον υπάρχει η τάση ταπελοποιησης και ο καθένας να έχει το δικό του τσιφλικάκι"

tze
13/1/2011

" πχ οι φάλιες έστω και αν αυτοκαθορίζονται ως αντικρατιστές αντικαπιταλιστές κλπ στην πραγματικότητα προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο πράξεις τους και τα λεγόμενα τους ακόμη δείχνουν το αντίθετο"

http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/01/cyprus-indymedia-collective-responds-to.html

pou tziame tze tzi ta sholia en peritta

ps. joshoua - "leventes" etsi yia na ksereis istorika stin kipro apokalountan diaforoi "agonistes" tze tou 63 tze tou 74 ...tzinoi na deis poson "hard core" pou eloyiountan...thelo na po oti peran pou ton embristiko logo tze ton "iroiko agona" tou enos enantion tou "sistimatos" iparhei tze to politiko plesio, tze to periehomeno pou kathorizei tin simasia tou kathe agona...

Joshoua είπε...

Παίχτη μου, το Βικιλεξικό λαλεί ότι λεβέντης είναι:
το παλικάρι, ο άντρας που έχει αρετές όπως θάρρος και ειλικρίνεια.
Τωρά αν εσύ εκλαμβάνεις το σαν εθνικιστικό επίθετο δεν φταίμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Joshoua μπορεί στους κύκλους που κινήσε να είναι προσόν να είσαι λεβέντης άντρακλας .αλλά εμείς ακριβώς αυτό προσπαθούμε να καταργήσουμε.
το τσαμπουκά του πιο φωνακλά τον τσαμπουκά ΤΟΥ πιο άντρακλα τον τσαμπουκά του τραμπούκου. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

Απέναντι στους σούπερήρωες εμείς προβάλουμε την συλογική αντίσταση μέσα από αντι ιεραρχικές συσπειρώσεις . Δεν είναι εύκολος δρόμος αλλά τουλάχιστον δείχνει μια προοπτική.
ΜΑΡΙΟΣ