η πατριαρχία σ' αυτή την κοινωνία τελειώνει στα μπουρδέλα, αρχίζει στα σχολεία

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ιεράπετρα: Μαθήτρια καταγγέλλει βιασμό από ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής

"Ο διευθυντής (σύζυγος υποψήφιας με την ΧΑ στο Λασίθι) διαγράφηκε από την ΕΛΜΕ μετά από τις καταγγελίες για προπαγάνδα μέσα στο σχολείο. Σήμερα βγήκε στον τοπικό ραδιόφωνο ΗΧΩΝΕWS να απαντήσει στις καταγγελίες, μιλώντας για τις αξίες που πρεσβεύει ο ίδιος στο σχολείο, στην κοινωνία κτλ. 

Ακροάτρια που άκουγε τις δηλώσεις, κάλεσε στο σταθμό και κατήγγειλε ότι από τον συγκεκριμένο κύριο υπέστη κατά συρροή βιασμούς όταν ήταν ανήλικη και εκείνος γυμναστής και ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια στην πόλη που έχουν υποστεί τα ίδια.

Στο βάθος φαίνεται εμπλοκή βουλευτή που συγκάλυψε την υπόθεση λόγω κουμπαριάς με τον διευθυντή. Η εισαγγελία Λασιθίου ζήτησε άμεσα το ηχητικό από τον ραδιοφωνικό σταθμό" (από http://tvxs.gr/news/ellada/ierapetra-mathitria-kataggellei-gia-biasmo-ton-arxigo-tis-xrysis-aygis?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=τv+χωρίς+σύνοραhttp://tvxs.gr/news/ellada/ierapetra-mathitria-kataggellei-gia-biasmo-ton-arxigo-tis-xrysis-aygis?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=τv+χωρίς+σύνορα)

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο της καταγγελίας: http://www.hxonews.gr/index.php/topika/3806-2012-05-11-11-31-30

7 σχόλια:

βλαχακι (το) είπε...

εμετικό, πραγματική ανακατωσούρα, ουφ!

hecate είπε...

έτσι είναι... "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια"...

θανατος σε καθε παγανιστη εχθρο του εθνους.γκρεμιστε καθε τι αρχαιο.καντε τα ναους του εθνικισμου είπε...

επειδη η καταγελια γινεται μετα απο χρονια ειναι φανερο οτι ειναι απατη!και ειδικα οταν η καταγγελια εγινε μετα τις εκλογες!!οσο για σενα αλλοδαπη εκατη για διαβασε ποσα κοριτσακια πηδαγε ο θεος σου ο διας και πως εσυ τωρα πρεπει να γινεις πορνη σε ναο της αφροδιτης.τι στα αρχιδια παγανιστρια εισαι?

hecate είπε...

που αντίληψη, άλλο τίποτε... εντάξει, εν έχουμε τζιαι ψηλές προσδοκίες για το επίπεδο του φασισταριού...

βλαχακι (το) είπε...

Το τι δύναται να είναι και να μην είναι φανερό, καθώς και τα παρελκόμενά του, επέτρεψε να το ξέρουν καλύτερα τα άτομα τα οποία έχουν υποστεί την κακοποίηση σε νεαρή -ή μη- ηλικία.
Θα το κρίνει και η δικαιοσύνη (λέμε τώρα).

Επίσης με το να κατακρίνει ένα άτομο την υποκρισία του "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" ή του "kinder küche kirche" (όπως μερικ@ μπορεί να προτιμούν) προφανώς δεν σημαίνει ότι είναι και οπαδοί του Δία, του Αχούρα Μάζντα, του Άμμωνα-Ρα ή των Amon Düül ΙΙ (αν και οι τελευταίοι είναι ομολογουμένως γαμάτοι).

Το "ημεδαπό" σου τρολάρισμα είναι αντιπαθέστατο.



Sorry hecate, δεν καταχρώμαι άλλο του χώρου, άλλα έλεος!

hecate είπε...

βλαχάκι, εσύ καλά τα λες, αλλά τους βάζεις δύσκολα... δεν φτάνει μέχρι εκεί το πεδίο της αντίληψής τους...

τα επίθετα "αλλοδαπή," "πόρνη" και "παγανίστρια" να υποθέσω ότι τα εννοεί ως προσβολές, ε? όχι και παγανίστρια, όμως! άθεη αλλοδαπή πόρνη μόνο!

το "αλλοδαπή"/ "ημεδαπός" άραγε πως καθορίζονται στη μπλογκόσφαιρα? γιατί μάλλον ο θάνατος είναι αλλοδαπός εδώ... χιχιχι!

Utopia είπε...

Μέλος της ΧΑ κατηγορείται για βιασμό 15χρονης αλβανίδας