η πατριαρχία σ' αυτή την κοινωνία τελειώνει στα μπουρδέλα, αρχίζει στα σχολεία

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Μάμα, γίνεται ένας άντρας να εν έγκυος?

Ακολουθεί συζήτηση που είχα με την μικρή μου ανεράδα τις προάλλες τζιαι εν σχετική με την προηγούμενη ανάρτηση:

(Να σημειώσω όμως πρώτα ότι πέρσι η ανεράδα μου ερώτησέ με για τους γάμους μεταξύ γυναικών τζιαι μεταξύ αντρών. Εσυζητήσαμε το θέμα τζιαι επροσπάθησα να κρατήσω μιαν όσο το δυνατόν ουδέτερη στάση, χωρίς περιττά σχόλια τζιαι χωρίς κρίσεις. Αλλά, η ανεράδα εκράτησε στην αρχή μια στάση δυσπιστίας τζιαι καχυποψίας απένατί μου τζιαι επροσπάθαν να εκμαιεύσει την δική μου θέση τζιαι να καταλήξουμε σε ζητήματα ηθικής, του τύπου "Μα τούτο εν εν καλό. Οι γυναίκες που παντρεύκουνται γυναίκες εν κακές, όπως μου είπε ο τάδε συμμαθητής μου που του το είπε η μάμα του." Τότε επροσπάθησα να της εξηγήσω ότι τούτες οι απόψεις εν η προσωπική κρίση του καθενού τζιαι εν σημαίνει πως κάποια κατάσταση εν κακή επειδή η μάμα του συμμαθητή της θεωρεί την κακή. Επίσης επροσπάθησα να της εξηγήσω ότι κάποια θέματα εν ζήτημα προσωπικών επιλογών του κάθε ατόμου τζιαι τίποτε παραπάνω ή λλιόττερο τζιαι ότι εν εν θέμα ηθικής οι προσωπικές επιλογές του καθενού.)

- Μάμα, γίνεται ένας άντρας να εν έγκυος?
- Γίνεται, αγάπη μου, ναι, εν εν συνηθισμένο, αλλά γίνεται.
- Ίνταλως?
- Λοιπόν, κάποιοι άνθρωποι εν νιώθουν άνετα με το σώμα που έχουν που την γέννησή τους. Κάποια άτομα γεννιούνται άντρες, αλλά θα ήθελαν να ένι γυναίκες. Όπως τζιαι κάποια άτομα που εγεννηθήκαν γυναίκες, θα ήθελαν να ήταν άντρες. Τούντα άτομα μπορούν να αλλάξουν το φύλο τους, άμα το αποφασίσουν. Στη συγκεκριμένη περιπτωση, τούντο άτομο εγεννήθηκε γυναίκα τζιαι επειδή ήθελε να ένι άντρας, έκαμε εγχείρηση τζιαι έγινε άντρας. Όμως εκράτησε την μήτρα του, που εν τζιαμέ που μεγαλώνει το έμβρυο. Έτσι, τωρά αποφάσισε να κάμει μωράκι τζιαι εν έγκυος.
- (η μικρή νεράιδα γελά δείχνοντας να της άρεσε η ιδέα) Τζιαι εν καλό τούτο, μάμα, τί νομίζεις?
- Αγάπη μου, εξαναείπαμε ότι εν υπάρχει "καλό" τζιαι "κακό" ως απόλυτες έννοιες. Κάθε πράμα, κάθε κατάσταση έσσιει τζιαι αρνητικές τζιαι θετικές πλευρές. Εξαρτάται πάντα που τα άτομα τζιαι πως το χειρίζονται. Όπως ακριβώς τζιαι με οποιαδήποτε άλλη οικογένεια, περισσότερο ή λλιόττερο συμβατική.
- Μάμα τζιαι εγώ θέλω να γίνω άντρας. Εβαρέθηκα να είμαι πάντα κοριτσάκι. Να γίνω άντρας, να κάμω τζιαι εγώ εγχείριση, συμφωνείς?
- Εν εν θέμα αν εγώ συμφωνώ, μωρό μου. Αλλά εν μπορείς να αλλάξεις φύλο στα πέντε σου. Εν μπορεί ένα παιδάκι να αποφασίσει να αλλάξει φύλο, εν γίνουνται τούτες οι εγχειρίσεις σε παιδάκια. Άμα μεγαλώσεις τζιαι αποφασίσεις ότι θέλεις να αλλάξεις φύλο, να το κάμεις. Προς το παρόν, είσαι παιδάκι τζιαι τα παιδάκια πρέπει να σσιαίρουνται την παιδική τους ηλικία, να παίζουν.
- Να παίξουμε ότι είμαστε άντρες?
- Να παίξουμε, καλό.
- Τζιαι εγώ είμαι έγκυος άντρας
- ΟΚ.

Ακολούθησε κανένα μισάωρο να παίζουμε θέατρο. Μετά:
- Μάμα, αρέσκει μου που παίζουμε θέατρο. Τζιαι που παίζεις τζιαι εσύ μαζί μου. Τζιαι σσιαίρουμαι που είσαι εσύ η μάμα μου τζιαι είσαι τόσο καλή τζιαι συζητάς τα ούλλα μαζί μου. Άλλες μαμάδες εν εν έτσι, εν συζητούν κάποια πράματα με τα παιδάκια τους. Εσύ όμως είσαι η πιο καλή μανούλα του κόσμου!
- Τζιαι εγώ σσιαίρουμαι που είσαι εσύ το παιδάκι μου τζιαι είσαι τόσο έξυπνη τζιαι τόσο καλή τζιαι αρέσκει σου να συζητούμε τζιαι να παίζουμε ωραία παιχνίθκια, με φαντασία!

(Για να είμαι ειλικρινής, επροσπάθουν να απαντήσω στην ερώτησή της με όσο το δυνατόν πιο πολύ ευαισθησία προς το θέμα τζιαι όσο το δυνατόν πιο επεξηγηματικά. Ελπίζω ότι τα εκατάφερα)





Σχετικό: http://fairyprincess-d.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

2 σχόλια:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
.....
.... aaa... ta tragoudia pou akousa sto blog sou einai iperoxa...bravo sou...

Mana είπε...

It's a man's world. Κάτι ξέρει το μωρό. Ποιο εύκολα πιάνουν προαγωγή, πιο εύκολα προσλαμβάνονται, πιο εύκολα ξαπολούν τα μωρά τους τζαι πηαίνουν για μπύρες. Γενικά η ζωή τους είναι πιο εύκολη.
Σοβαρά όμως είναι καλό να συζητούμε ανοικτά με τα παιδιά, για όλα τα θέματα. Μόνο έτσι, θεωρώ ότι επιτέλους θα σταματήσει κάποτε τούτος ο τόπος να είναι τόσο απορροφημένος στον μικρόκοσμό του.