η πατριαρχία σ' αυτή την κοινωνία τελειώνει στα μπουρδέλα, αρχίζει στα σχολεία

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

σεξ, παιδιά, γονείς, σχολείο τζιαι "ειδικοί"

(Έσσιει τζιαιρό που θέλω να κάμω τούντην ανάρτηση τζιαι νομίζω ήρτεν η ώρα της...)

Πριν να κλείσουν τα σχολεία, ο σύνδεσμος γονέων του δημοτικού σχολείου, στο οποίο πάει η κόρη μου, εκάλεσέν μας σε μια διάλεξη που εδιοργάνωσε με θέμα "πως μιλούμε στα παιδιά μας για το σεξ" με ομιλητή έναν μαϊτανό των ΜΜΕ - σεξολόγο/ αφροδισιολόγο. Επήα όι επειδή επερίμενα τον μαϊτανό να μου πει πως να μιλήσω στην κόρη μου για το σεξ, αλλά που περιέργεια (μπορείτε να το πείτε και διαστροφή) να ακούσω τι ειχε να μας πει ο "ειδικός."

Λοιπόν, κατ' αρχάς, ο "ειδικός" εξεκίνησε την διάλεξή του ενημερώνοντάς μας ότι "τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έξαρση αφροδίσιων νοσημάτων και γι' αυτό ευθύνεται η μετακίνηση πληθυσμών, ιδιαίτερα από τότε που άνοιξαν τα σύνορα των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ξένοι άρχισαν να έρχονται στην Κύπρο." Ε, βέβαια, εν οι ξένοι τζιαι ειδικότερα οι Ρωσσίδες που εφέραν τα ΣΜΝ στην Κυπρο, γιατί ως γνωστόν, οι Κυπραίοι ήταν πάντα "καθαροί"... Να σημειωθεί δαμέ ότι στην αίθουσα είσιε σίουρα 5 μητέρες από τη Ρωσία, ενώ στο σύνολο ήμασταν καμιά 25αριά γονείς και δασκάλες/οι.

Σε ούλλη την διάρκεια της διάλεξης ο σεξολόγος/ μαϊτανός εν εχρησιμοποίησε ούτε μια φορά τις λέξεις "αιδοίο," "κόλπος," "πέος" κοκ, παρά μόνο "πουλλάκι" τζιαι "πουλλί"/"πουλλού." Επαναλάμβανε συνέχεια δε ότι "η πιο κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε στα παιδιά μας για το σεξ είναι όταν παρακολουθούμε μαζί τους τηλεόραση," αφού "ευτυχώς, η τηλεόραση εν γεμάτη που σεξουαλικές σκηνές, δίνοντάς μας μιαν καλήν αφορμή." Να βάλλουμε ίσως τα μωρά να θωρούν τσόντες, προκειμένου να αδράξουμε την ευκαιρία?

Είπεν μας ότι "η πιο κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε σε ένα παιδί για το σεξ είναι κατά τη διάρκεια που φοιτά στο δημοτικό σχολείο." Δηλαδή, αν το παιδί μας ρωτήσει μας πιο πριν, να κάμουμε την πάπια?

Επίσης, συνέστησε "κυρίως στις μητέρες, επειδή αυτές, ως γυναίκες, είναι υπέρπροστατευτικές" να μεν σσιοκκάριστούν "όταν βρουν τον γιο τους με την πουλλού στο χέρι" τζιαι ότι πρέπει να γνωρίζουν ότι "ο αυνανισμός είναι φυσιολογικό φαινόμενο που παρατηρείται στ' αγορια κι αυτό επειδή τα αγόρια είναι πιο ανώριμα"! Ντόινγκ! Δηλαδή οι μητέρες εν στάνταρντ ότι εν να σσιοκκαριστούν αν κόψουν το παιδί τους να αυνανίζεται τζιαι τούτο επειδή εν υπερπροστατευτικές (ούλλες οι μητέρες, εντάξει?) τζιαι τούτο επειδή εν γυναίκες τζιαι τα αγόρια αυνανίζονται επειδή εν "ανώριμα" ενώ οι κορούδες, ως πιο "ώριμες," εν αυνανίζονται!

Τζιαι επειδή ο "ειδικός" εν μας είπε τίποτε ουσιαστικά για το πως μιλούμε στα παιδιά μας για το σεξ, όταν ετέλειωσε η διάλεξη μια μητέρα ερώτησέν τον πως να εξηγήσει στον 8χρονο γιο της ίνταλως γίνουνται τα μωρά, αφού η ίδια τωρά εν έγκυος τζιαι ο γιος της ρωτά την πως έγινε τζιαι τζείνη εν ιξέρει τι να του πει, γι'αυτόν "αλλάσσει κουβέντα"! Να μεν σχολιάσω ότι ο μιτσής εν 8 χρονών τζιαι ακόμα οι γονιοί του εν του εμιλήσαν για το σεξ τζιαι εσκεφτήκαν να το κάμουν τωρά που η μάμα εν έγκυος τζιαι ο μιτσής ρωτά... Η απάντηση του "ειδικού" ήταν ότι πρέπει να εξηγήσει στο παιδί ότι "ο μπαμπάς έβαλε το σποράκι στην κοιλιά της μαμάς, σε μιαν ειδική θήκη, επειδή παντρευτήκαμε"!!!! Τζιαι όταν η μάνα ερώτησε "τζιαι τι να του πω αν ρωτήσει πως ο μπαμπάς έβαλε το σποράκι στην ειδική θήκη τζιαι ποια εν τούτη η ειδική θήκη," ο "ειδικός" απάντησε ότι "τα μωρά σε τούντες ηλικίες εν ρωτούν τόσα πολλά πράματα"!!!!!!!!! Ακόμα, ο "ειδικός" μας συμβούλευσε εδώ να εξηγήσουμε στα παιδιά μας ότι "σεξ είναι όταν δύο άνθρωποι, ένας άντρας και μια γυναίκα, που είναι παντρεμένοι χαϊδεύονται και φιλιούνται"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις, ο "ειδικός" ανέφερε ότι όταν τα παιδιά γίνουν 13 ετών έννα πρέπει να τους μιλήσουμε για τα γεννητικά όργανα με το όνομά τους (πιο πριν, είπαμε, εν το "πουλλί" τζιαι το ¨πουλλάκι"...) τζιαι ότι "για τα κορίτσια, μια καλή ευκαιρία να τους τα εξηγήσετε αυτά είναι μιλώντας τους για την περίοδο, αφού σ' αυτές τις ηλικίες περίπου περιμένουν να δουν την περίοδό τους"!!!! ΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 13 ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΝ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΔΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!!!!!!! Ακόμα, μας είπε ότι μέχρι την ηλικία των 6 ετών δεν υπάρχει πρόβλημα τα παιδιά να βλέπουν τους γονείς τους γυμνούς, αλλά όχι αργότερα!!!!

Τζιαι η αγαπημένη μου ατάκα: "Όσοι έχετε κόρες ειδικά, θέλω να γνωρίζετε ότι τα κορίτσια έχουν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία σχεδόν πάντοτε κάτω από πιέσεις από το αγόρι τους, γι' αυτό να είστε προσεχτικοί"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα κορίτσια δηλαδή, αν και πιο "ώριμα," όπως μας είπε προηγουμένως, κάμνουν σεξ μόνο επειδή θέλει το αγόρι τους!!!!!!! Με άλλα λόγια, οι γυναίκες εν έχουν σεξουαλικές επιθυμίες!!!!????!!!!????!!!!

Όπως θωρείτε, ο "ειδικός" ούλλον μαργαριτάρια ήταν..... Πόθθε να τα πιάσω όσα μας είπε τζιαι που να τ' αφήκω? Επροωθηθήκαν πάλε ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, ο σεξισμός, ο μισογυνισμός, τα στερεότυπα, η ετεροκανονικότητα τζιαι ούλλα τούτα τα "ωραία".... Το δε σσιηρόττερο εν ότι τους παραπάνω γονιούς εν τους επείραξε τίποτε που τούτα ούλλα, παρά μόνο ήβραν τον "ειδικό" πολλά "προχωρημένο," όπως μου είπαν κάποιες/οι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζιαι φυσικά, έφαα πάλε ΤΟ κράξιμο, όταν συνομιλώντας μαζί τους είπα τους ότι κατ' αρχάς εν ρατσιστικό να φορτώνουμε στις μετανάστριες/τες την ύπαρξη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων τζιαι ότι τα παιδιά μας εν έτοιμα να ακούσουν για το σεξ που πιο μικρήν ηλικία που το δημοτικό τζιαι ότι εμείς ως γονείς οφείλουμε να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά είναι το σεξ (τζιαι όι "ένας άντρας τζιαι μια γυναίκα φιλιούνται τζι' αγκαλιαζουνται αφού παντρευτούν") με αναφορές στα σεξουαλικά όργανα με τα ονόματά τους τζιαι όι απλά τα υποκοριστικά τους... Το δε μεγάλο κράξιμο ήρτε όταν τους είπα ότι εγώ της κόρης μου εμίλησά της αναλυτικά για το σεξ όταν με ερώτησε σχετικά, στην ηλικία περίπου των 4 ετών τζιαι ότι της εξήγησα ότι το σεξ μπορεί να γίνει ανάμεσα σε άντρα - γυναίκα ή γυναίκα - γυναίκα ή άντρα - άντρα, ότι ο γάμος εν άσχετος με το σεξ τζιαι ότι σεξ κάμνουμε επειδή μας κάμνει να νιώθουμε ωραία τζιαι όι για να κάμουμε μωρά, αν τζιαι τα μωρά δημιουργούνται μέσα που το σεξ. Το δε μεγάλο σσιοκ ήταν όταν τους είπα στην κόρη μου έχω επίσης εξηγήσει για τις εγχειρήσεις διόρθωσης φύλου τζιαι τα τρανς άτομα...

Πραγματικά απογοητεύκουμαι κάθε φορά που έχω παρόμοιες εμπειρίες... Εν γίνεται άτομα 30 - 50 ετών να έχουν ακόμα τόσες προκαταλήψεις, να σκέφτουνται τόσο πολλά μέσα σε κουθκιά τζιαι να μεταδίδουν τούντον τρόπο σκέψης στα παιθκιά τους... Εν απελπιστικό!

13 σχόλια:

Blog Skepseon είπε...

Aπογοητευτηκα πολλά που το ποστ αλλά στο τέλος είδα τζαι φως(ευτυχώς)!
Εν πολλά τραγικό να σκέφτουνται πάαααρα πολλοί ανθρωποι τόσο ρατσιστικά τζαι σεξιστικά αλλά τζαι σαν να τζαι η σεξουαλικότητα εν έναν πράμα μόνοδιάστατο τζαι υπάρχουν μόνο ετεροφυλόφιλοι! Το πιο τραγικό εν άμα τούτες τις σκέψεις τζαι τις τάχα μου ιατρικές συμβουλές τζαι οδηγίες φκαίνουν που τα στόματα ανθρώπων σπουδασμένων που ασχολούνται τζαι με την σεξουαλικότητα επιστημονικά τζαι επαγγελματικά!
Καταρχήν θεωρώ καθήκον του να είσιε αναφέρει τζαι την ομοφυλοφιλία αφού έπιασε στο στόμα του την σεξουαλικότητα τζαι το σεξ! Το να μεν μιλάς για τούτο το πράμα εν ταμπού! Το να μεν αναφερεσαι σωστά τζαι ξεκάθαρα εν ταμπού! Αν υπήρχε σεξουαλική αγωγή στην Κύπρο θα εξέραν τζαι η πλειοψηφία των Κυπραίων πως να προφυλαχτούν απο τα ΣΜΝ!
Το πιο σημαντικό νομίζω δεν είναι μόνο να ξέρει κάποιος τι είναι σεξ τζαι πως γίνεται αλλα να απενεχοποιηση την πράξη, την ιδέα, την λέξη! Τούτο εν σημαίνει ότι θα κάμνει σεξ άμα έρτει η ώρα με ότι κάτσει τζαι όσους βρεθούν μπροστά του/της (γιατί οι παραπάνω έτσι νομίζουν) αλλά θα το απολαμβάνει όπως απολαμβάνει κάποιος να τρώει σουβλάκια χωρίς ενοχές!
Μακάρι να μου εμιλούσε κάποιος για την σεξουαλικότητα τζαι την ομοφυλοφιλία που ήμουν τουλάχιστον 10 χρονών! Να καταλάβω ότι εν ήμουν μόνη μου τζαι να μεν νιώθω εξωγήινη για πολλά χρόνια λογω της δικής μου ομοφυλοφιλίας! Τωρά απλά παλευκω να απενεχοποιήσω συναισθήματα τζαι καταστάσεις, να αποβάλω μιασμένες σκέψεις όπως τζαι πολλοί άλλοι φαντάζουμε ομοφυλόφιλοι!
Εννεν σιοκαριστικό να μιλάς στα μωρά σου για την ομοφυλοφιλία! Σιοκαριστικό είναι να μεν ξερουν τζαι θωρώντας να σιοκάρουντε τα ίδια γιατί εν εξέραν ότι υπάρχουν τζαι τούτοι οι άνθρωποι! Τζαι στο κάτω κάτω η γνώση μπορεί να χρησιμέψει του ίδιου του μωρού σου! Η ομοφυλοφιλία εν αφορά μόνο τους ομοφυλόφιλους!
Ντροπη για τον ρατσιμό, τον σεξισμό, την μισογύνια, τα ταμπού τζαι την μισή γνώση που προωθούν πολλοί ανθρώποι!
Σόρυ για το μεγάλο σχόλιο!
Εν τα γράφω για σένα αποτι φαίνεται κάμνεις καλά τη δουλειά σου σαν μάμα αλλά για να προβληματιστούν όσοι έχουν τουλάχιστον κριτική σκέψη τζαι κοινή λογική!
By the way thx τζαι για το support!

Ανώνυμος είπε...

οι εκπαιδευτικόι, εν εχουν υπόθεση, εν παπάες undercover, γαμημένοι ηθικολόγοι.. εν εχω τίποτε παραπάνω να πώ..

hecate είπε...

Το πρόβλημα εν ότι οι περισσότεροι γονιοί στην Κύπρο, όπως τζιαι οι παραπάνω Κυπραίοι/ες γενικόττερα, εν εκαταφέραν να απενεχοποιήσουν καν το σεξ που οι ίδιοι/ες κάμνουν, πόσο μάλλον το σεξ μεταξύ ομόφυλων ατόμων ή ο,τιδήποτε άλλο πέρα που τα ετεροκανονικά τζιαι πατριαρχικά στερεότυπά τους... Το μεγαλύττερο κράξιμο που άλλους γονιούς έφαά όταν έγινε το εξής: όταν η κόρη μου ήταν στο νηπιαγωγείο, 5 χρονών, ήρτεν μιαν ημέρα τζι' ερώτησέ με αν γίνεται ένας άντρας να είναι έγκυος τζιαι να γεννήσει. Τότε ήταν που της εξήγησα επεξηγηματικά για την ομοφυλοφιλία, την ετεροφυλοφιλία, την αμφιφυλία τζιαι τα τρανς άτομα τζιαι βασικά εξήγησά της ότι όταν ένα άτομο που έχει γεννηθεί με γυναικεία σεξουαλικά όργανα, αλλά νιώθει άντρας, κάνει εγχείριση διόρθωσης φύλου, αλλά κρατήσει τη μήτρα του, τότε μπορεί να καταστεί έγκυος μέσω τεχνητής γονιμοποίησης τζιαι να γεννήσει. Η κόρη μου τότε έδωκε πάνω μου, αγκάλιασέν με τζιαι είπε μου "μάμα, γι' αυτό σε αγαπώ, επειδή πάντα απαντάς μου τζιαι εξηγάς μου. Ξέρεις, ακούσαμε με άλλους συμμαθητές μου στην τηλεόραση για έναν άντρα που εν έγκυος, αλλά οι υπόλοιποι ερωτήσαν τους γονιούς τους τζιαι είπαν τους ότι εν γίνεται έτσι πράμα, αλλά αφού ακούσαμέν το!" Τζιαι φυσικά, την επομένη, στο σχολείο, έπιαν τους συμμαθητές τζιαι της συμμαθήτριές της τζιαι εξήγησέν τους με τη σειρά της όσα της είχα πει, Ε, μετά που λίες ημέρες επήρα την στο πάρτυ γεννεθλίων κάποιου συμμαθητή της τζιαι τζιαμέ επαραλάβαν με οι άλλοι γονιοί με τα παράπονά τους σχετικά. Ανάμεσα στα πολλά που άκουσα, μια μάμα ερώτησέν με "Μα εν ισκέφτεσαι ότι αν τα μωρά μας ξέρουν έτσι πράματα εν να πάρουν τον κακό τον δρόμο? Εσύ εν φοάσαι ότι η κόρη σου εννα γινεί λεσβία που εννα μεγαλώσει τζιαι εννα φταίεις εσύ?" Επροσπάθησα να της εξηγήσω ότι αν η κόρη μου ελκύεται σεξουαλικά από γυναίκες, τότε σημαίνει ότι εγεννήθηκε λεσβία τζιαι όι ότι "έγινε" τζιαι ότι εν εν κάτι που με ανησυχεί ή με απασχολεί καν, αλλά εν ήταν καν πρόθυμη ν' ακούσει, όπως τζιαι οι υπόλοιποι γονιοί. Το άλλο χάζι εν ότι στο ίδιο πάρτυ τα παιδιά εσερβιριστήκαν Mc Donald's, τα οποία η κόρη μου αρνήθηκε να φάει τζιαι μια μάμα εγύρισε τζιαι είπεν μου "έτο, θωρείς ότι το καημένο το μωρό εν εν κανονικό? Τα δικά μας τα μωρά θέλουν να τρων κάθε μέρα Mc Donald's"... Ε, τι να της πεις τωρά? Το μόνο που μου έρκετουν ήταν ότι λυπούμαι τα παιδιά τους, αλλά...

Michalis.Simopoulos είπε...

Οι αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο είναι από τα καλύτερα παραδείγματα για το τί έχουν να προσφέρουν τα blogs!

HerMarmite είπε...

Γειά σου Μάγισσα Εκάτη, καλώς σε βρίσκουμε τζαι ευχαριστούμε για το support σου!

Θυμούμαι τζαι γώ τον τζαιρό που είμαστουν σχολείο, κάθε 13/14 του Φλεβάρη έρκετουν ένας σεξολόγος/αφροδισιολόγος τζαι αφού εξηγούσε μας ότι πολλοί/ες απο μας θα εδιούσαν το.. "φκιόρον" τους στο έτερον ήμιση τζείνη την νύχτα, έβαλλεν μας ενα slide-show με φωτός που γενητικά όργανα totally infested with STDs όσπου να νεκατσιάσουμεν ούλλοι ώς τον ένα! Τζαι το ππόιντ του ήταν σίουρα πιο κοντά στο "ΜΕΝ ΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΣΕΞ ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΖΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!", παρά στο "Πάντα με προφυλάξεις παιδκιά, πλήζ!".

Μάλιστα μιαν χρονιά επέταξε μας τζαι την εξής ατάκα: "Αθθυμούμαι μιαν νύχτα σαν εθωρούσα τηλεόραση, έκαμνα ζάππινγκ τζαι έπεσα πάνω στην ζώνη ενηλίκων καταλάθος. Είδα για 2-3 δευτερόλεπτα, πως μια γιεναίκα έκαμνε το ΠΟΥ ΠΙΣΩ! Άμπα τζαι αφήκετε κανέναν να σας κάμει έτσι πράμα!!!!". Ηθικά διδάγματα: 1. Ο Σεξολόγος δεν βλέπει τσόντες, τζαι το πρωκτικό σέξ στη ζωή του ούτε που το φανταζόταν όσπου τζαι καταλάθος έπεσε πάνω στο Adult Zone του LTV - Δηλαδή μεν δείτε ποττέ πορνό, obviously έννεν αποδεκτή συμπεριφορά. 2. Το σεξ εν τζι εν για να το απολαμβάνει το πλάσμα, μόνο missionary στάση, τζαι αλλο λλίο να μας πει τζαι μόνο για να κάμνεις κοπελλούθκια. Σίουρα όι για recreation! Ειδικά το πρωκτικό, σίουρα η γυναίκα δεν θα το θέλει, τζαι σίουρα θα της "γελάσει" κάποιος άντρας.

Νομίζω τούντο κκόμεντ εν νάκκον μεγάλο. Απλά κάτι τελευταίο - σχετικά με την ομοφυλοφιλία, πιστεύκω ότι ο κυπραίος γονιός θεωρεί πως αν δεν πει του μωρού του για τους γκέης εννα το αποτρέψει που το να γίνει. Πιστεύκουν πως αν δεν σου μιλήσουν για τους ομοφυλόφιλους, έσσιει ενα chance να μεν καταλάβεις ποττέ ότι είσαι!!!

Δυστυχώς εν καταλάβουν οτι έχουμε το μέσα μας, τζαι με το να μεν μας εξηγήσουν γιατι νιώθουμεν έτσι απλά κάμνουν μας να απομονονούμαστε, να μεν αγαπούμε τον εαυτό μας τζαι να νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι μας στον κόσμο. (Νομίζω τούτο εν βίωμα του κάθε έφηβου ομοφυλόφιλου/ης στην Κύπρο, δυστυχώς ).

Μακάρι οι μαμάδες να ήταν ούλλες σαν εσένα Εκάτη... respect!

Δρακουλίνα είπε...

Καλά μα κυκλοφορούν ακόμα έτσι αθρώποι τζιαι λέγουνται τζιαι ειδικοί θέμας;;
Τζιαι στο κάτω κάτω ειδικοί για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση εν οι ψυχολόγοι.

Blog Skepseon είπε...

Στην Κύπρο εν είμαι σίουρη αν ούλλοι οι "ειδικοί", εν όντως ειδικοί (χωρίς εισαγωγικά)! Πολλά λίιοι γνωρίζουν για την ομοφυλοφιλία τζαι τι είναι ομοφυλοφιλία!
Αν σκεφτείς ότι έσιει ψυχολόγους που ακόμα προσπαθούν με τάχα "θεραπείες" λοούθκια κλπ να αλλάξουν την σεξουαλικότητα κάποιου γκέυ τζαι να τον/την κάμουν στρέιτ! Ναι στην Κύπρο!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάμνουν έτσσι πράμα!!!!! Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ "γιατρευεται" γιατι ΔΕΝ είναι αρρώστεια! Τζαι έτσι περιπτώσεις απλά καταγγέλουμεν τες! Ευτυχώς εν μου έτυχε αλλά κάπου εθκιάβασα για έτσι περίστατικό στην Κύπρο! Ειδικοί my ass!

Hecate η κόρη σου μεγαλώνοντας θα σύρει πολλή γέλιο με το τι έσιει να ακούσει που τα κοπελλούθκια τούτων των μανάδων!

hecate είπε...

Blogskepseon

η κόρη μου ήδη έρκεται φυρμένη που τα γέλια τζιαι λαλεί μου "ο/η τάδε είπε μου ότι τα μωρά βάλλει τα στην κοιλιά της μάμας ο πελαργός/ μόνο μια γυναίκα τζιαι ένας άντρας μπορούν να παντρευτούν/ μια γυναίκα μπορεί να γεννήσει μόνο άμα εν παντρεμένη" κοκ... :)

Ανώνυμος είπε...

hahaha telio to post tha emporousa na to kamw poster. idika jame pou lali "σεξ είναι όταν δύο άνθρωποι, ένας άντρας και μια γυναίκα, που είναι παντρεμένοι χαϊδεύονται και φιλιούνται"

1-enas antras ke mia gineka
2-pou ine pantremenoi

alopos en i arxiepiskopi pou ton estilen touton haha.


alla peran tou kwmikou je tou taftoxrona Γελοίου tis katastasis, i malakia en oti lali ta je dimosia o typos, en oi fasis pou thelw na ksixannw ton pasifismo mou je na piannw to Ouzi.

ax ke vax. ipomonin.

hecate είπε...

Evangelia P.

3) χαϊδεύονται και φιλιούνται

Τζιαι ύστερα βρίσκουμεν το αστείο άμα οι μιτσιές πανικοβάλονται για πιθανή εγκυμοσύνη άμα τις χαϊδέψει/ φιλήσει κάποιος....

Ανώνυμος είπε...

nai re, to pio korifeo [se zitimata agnias] ethkiavasa to mes ta 90's, otan akoma efkennen to neaniko periodiko Flash, ishen mia stili me grammata anagnwstwn opou ekamnan erwtisis gia to sex. Je ishen stili mia mitsia, i opia apo oti elege sto gramma avnanizetoun me to maksilari tis je i erwtisi tis pros to atomo pou exirizetoun tin stili, itan an ypirxen periptwsi na mini eggios pou to maksilari tis. Ithela na koutoullw tin kkele mou pas ton toixo.

alla ipa sou prin ti en jino pou thewrw provlimatiko, an o typos mes tin kkele tou eshi plasmenon enan kosmo opou to sex ginete mono metaksy antrwn je ginekwn, je sta plesia tis "nomimotitas" twn xartiwn enos gamou je outo katheksis, touto en me afora giati thewrw to je kwmiko je gelio. Jino omws pou me afora epidi eknevrizi me afantasta, en oti lali ta je dimosia, je an ta elalen san theologos tha emporousa na tou evrw je mian dikeologia, alla me tin idiotita pou eshi en anepitrepto na ekferi ratsistiko logo enantion twn LGBTQ afenws, je afeterou, ratsistiko logo enantia sta atoma ta opia en pistefkoun se xartia je "nomimotites" oso afora tin sxesi pou exoun metaksi tous, je afeterou is diploun, en polla aparxeomenes oi apopsis pou eksefrase oso afora tin ginekia sexoualikotita. Giafto sou ipa panw oti mpori na ton estilen i arxiepiskopi haha, plaka plaka exoun polli sheri mes ta sxolia, je enen tixeo touto.

egw otan imoun 16 xronwn ekataggila tin theologo mou sto ypourgio pedias je ezitisa i na apolithi i na allaksi sxolio, telika aplws efian tin pou tin taksi mou je edwkan mas allon theologo. Tespa, oi efivoi xriazonte polles psixikes antoxes na polemoun tous eksousiasmous pou prospathi o enas je o allos na tous vali me to zori mes tin kkele tous. Je distixws enen ola ta pedia pou exoun tis psixikes dinamis na polemoun.
Alla ok, i elpida petheni panta teleftea.

alla vriskw ekseretika kwmiko to ""έτο, θωρείς ότι το καημένο το μωρό εν εν κανονικό? Τα δικά μας τα μωρά θέλουν να τρων κάθε μέρα Mc Donald's" en toso tragiko pou katanta ypermetra kwmiko, en katalavoun kan tin zimia pou kamnoun sta kopellouthkia tous.
egw an kamw/yiothetisw potte mou moro/mwra oson en mwra en tha trwn kreas. Aman ginoun 11-12, en na ta parw sta sfagia, stis farmes/fylakes egglismou je meta tha tous pw: idete intalws ginete, an thelete na fate kreas i epilogi pou dame je na pai en diki sas. Alla toulaxiston na eshi to mwro/mwra to dikewma stin epilogi, je oxi pou ton jero pou en moroui na to taizoun me ta ptwmata atomwn pou exoun nevrologiko sistima je sinesthisi. Je kata ta alla i tipissa thewri fysiologiko to oti ta mwra ta alla theloun na trwn kathe mera mc donalds, skeftou poso apomakrismenoi imasten san idos pou tin alilleggii je tin agapi. Alla en na mou pis gia tous sinanthrwpous tous en tous kofti, en na tous kopsi gia ta mi anthrwpina zwa? ax ke vax, ipomonin opws ipa je panw.

Ανώνυμος είπε...

entometaksi, na sou zisi i koukla a, en Augoustos :) thimoume pws otan tin rwtisa ti zwdio ine ipe mou pws en Lewn, ara en ta genethlia tis touto to mina, na tin xerese je na en panta xaroumeni je na exi ygia @>--}----}------

hecate είπε...

ναι, ήταν τα γεννέθλιά της πριν λίες ημέρες :) ευχαριστώ :)