η πατριαρχία σ' αυτή την κοινωνία τελειώνει στα μπουρδέλα, αρχίζει στα σχολεία

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

"Ήρτεν μου flashback το 74"

"'Εκλεψά" το που δαμέ. Νομίζω λαλεί τα ούλλα....

Ο/Η Κυπραία του κόσμου είπε...

Ήμουν τζαμέ εψές αγαπητέ Κυπρολέων. Εθελεν η κόρη μου να την πάρω να βοηθήσει στο Φεστιβάλ μετά που την χαρά που της έδωσεν η συνεισφορά της στο φεστιβάλ της Λευκωσίας την περασμένη Κυριακή. Που ήταν φέτος όμορφο τζε χαλαρό, για πρώτη φορά με πολλούς Κυπραίους, συμπεριλαμβανομένων τουρκοκύπριους. Εκυκλοφόραν πολλύς κόσμος με stickers του accept. Τζε οι μετανάστες χαρούμενοι, άνετοι τζε αληθινοί. Άρεσεν μου που έν είχαν μόνο παραδοσιακά της χώρας τους αλλά επαίξαν τζε rock bands με σύγχρονη μουσική.

Εψές για μένα το πιό συγκινητικό κομμάτι, ήταν που ετραουδήσαν δκυό κοπέλλες. Η πρώτη μια Φιλιπpινέζα γνωστή φυσιογνωμία στην Λευκωσία, σχεδόν μεσίλικας, που ετραούδισεν το "τρένο" της Άννας Βύσση. Τζε αμέσως μετά μιαν νεαρή, εφάνηκεν μου Σριλανκέζα είπεν "το γιασεμί στην πόρτα σου" με την πιό συναρπαστική ερμηνεία που άκουσα.

Μπροστά που την σκηνή εκάθουνταν καμπόσες γεναίτζιες παλαιστίνιες με τα μωρά τους τζε δίπλα μιά παρέα κορούων που τες έξερα, 8-10 χρονών, εβουρούσαν τζε επαίζαν μες στην χαρά. Τούτες εθωρούσα την ώρα που εμπουκάραν πάνω στην σκηνή οι Ελαμίτες με τίς σημαίες ρόπαλα. Οι κορούες τρομοκρατημένες εβουρήσαν τζε εμπήκαν σε ένα κιόσκι για τα αναψυχτικά. Εμπήκα τζε εγώ μαζί τους τζε έκλεισα την πόρτα τζε το παράθυρο, για να τες προστατεύσω που τες πέτρες τζε τες καρέκλες. Μέσα ολοσκότεινα έξω κανονικός πόλεμος.

Η μια η μιτσιά εκράτεν ένα μωρό στην αγκαλιά της που εσπάραζεν στο κλάμα. «Ποιό εν τούτο το μωρό» ρωτώ την. «Εν ηξέρω» λαλεί μου, «έδωσεν μου το μια μάνα την ώρα που έμπενα. Οι πέτρες εφακούσαν πάνω στο μεταλλικό κιόσκι τζε εχαρκούσουν ότι ήταν σφαίρες. Ήρτεν μου flashback το 74 που εβρέθηκα στην μέση της μάχης του εφεδρικού στο Πραξικόπημα. Το κιόσκι άρκεψεν να σούζετε - εφοήθηκα άμπα τζε γείρει τζε τσιλήσουν τα μωρά τα ψυγεία. άνοιξα την πόρτα τζε εφώναζα "σταματάτε έσιει μωρά" εγύρεψα βοήθεια που αστυνομία ..τίποτε. Εσύναξα τα μωρά κοντά μου τζε εβούρησα μαζί τους τζε έφκαλα τα που το κακό.

'Αμαν εξομακρύναμε έκατσα τα σε μιαν καφετερία. Ήρταν τα γκαρσόνια που πάνω μας να μας φέρουν νερό τζε να μας βοηθήσουν. Που την βουλγαρία είπαν μας. Τα μωρά ετρέμαν σαν τα πουλλούδκια. Θέλω να φύω που τούτην την χώρα ελάλεν η μεγαλύτερη τζε έκλεε.

Όπως εκαθούμασταν επεράσαν που δίπλα μας τα παιδκιά του τουρκοκυπριακού συγκροτήματος με τες κιθάρες τους. Έδειξα τους στα μωρά - εχάρηκα που εφέφκαν σώοι. Τζε συνειδητοποίησα ότι έχω τους μιαν έννοια τους τουρκοκύπριους που έρκουντε ποδά. Εδκιέβασα σήμερα στη εφημερίδα ότι εστήσαν τους καρτέρι τζε εμασιερώσαν το ένα....

……..

Εν θέλω να το μάθουν τα μωρά μου..

…………………………

Καληνύχτα Κεμαλ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχαχα ;-)
Σύντομα οι μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι απο τους Ελληνοκύπριους και μετά όλοι εσείς οι "ανθρωπιστές" θα φοράτε φερετζέ και θα προσκυνάτε τον Αλαχ!!
Μετά θα συνειδητοποιήσετε τι πάει να πεί φασισμός.... τύπου ΙΣΛΑΜ...
αχαχαχαχαχα ;-Ο

nekatomenos είπε...

Καλά ρε ανώνυμε, εσύ ή είσαι πραγματικά άρρωστος ή απλά trollάρεις για να σου δόκουμε προσοχή.

«Μπροστά που την σκηνή εκάθουνταν καμπόσες γεναίτζιες παλαιστίνιες με τα μωρά τους τζε δίπλα μιά παρέα κορούων που τες έξερα, 8-10 χρονών, εβουρούσαν τζε επαίζαν μες στην χαρά. Τούτες εθωρούσα την ώρα που εμπουκάραν πάνω στην σκηνή οι Ελαμίτες με τίς σημαίες ρόπαλα. Οι κορούες τρομοκρατημένες εβουρήσαν τζε εμπήκαν σε ένα κιόσκι για τα αναψυχτικά».

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγα χρόνια εννα τους γυρεύκεις τους Ελαμίτες αλλά το μόνο που εννα βρίσκεις θα είναι ΜΕΧΜΕΤΖΙΚ!!!
Τζε ούτε κιόσκι με αναψυκτικα εννα σε σώζει ούτε ΤΙΠΟΤΕ!!
"ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ" θα λαλείς ΠΡΟΙ ΤΖΕ ΝΥΧΤΑ!!!

Άχριστος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, μένω με το στόμα ανοικτό.

Με κίνδυνο να στερήσω την ανθρωπότητα από σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις, θα σου ήθελα να σου αποσπάσω για λίγο την προσοχή από τα πολύπλοκα πειράματα αστροφυσικής που κάμνεις, για να σε ευχαριστήσω. Το σχόλιο σου είναι εύστοχο, εμπεριστατωμένο και παρέχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται για την στήριξη των ισχυρισμών. Τι ισχυρισμοί δηλαδή; Αφού απέδειξες τρανταχτά και ορθολογιστικά, πέραν πάσης αμφιβολίας ότι πρόκειται περί γεγονότων. Μάλιστα η ανάλυση σου είναι τόσο εμπεριστατωμένη που μόνο την ημερομηνία έμεινε να μας πεις.

Θα προσμένω με λαχτάρα καρδίας να μου πεις την ακριβής ημερομηνία που θα έρθουν τα ΜΕΧΜΕΤΖΙΚ. Προς το παρόν, πάω να φάω ένα γύρω με ΤΖΑΤΖΙΚ.

Άντε γεια.